Yapılan açıklamada, yarın saat 18.00’e kadar devam etmesi beklenen tozlu hava nedeniyle hassasiyeti olan vatandaşların tedbirli olmaları istendi.


Yapılan açıklamada, yarın saat 18.00’e kadar devam etmesi beklenen tozlu hava nedeniyle hassasiyeti olan vatandaşların tedbirli olmaları istendi.
Cuma ve cumartesi günleri sağanak bekleniyorMeteoroloji Dairesi, cuma ve cumartesi günleri öğle saatlerinde yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.
Hava sıcaklığı 41 dereceye kadar yükselecekMeteoroloji Dairesi, hafta boyunca iç kesimlerde hava sıcaklığının 41 dereceye kadar yükseleceğini duyurdu.
Yarından itibaren Cumartesi gününe kadar sabahları yer yer sis olacakMeteoroloji Dairesi, Perşembe, Cuma ve Cumartesi sabahları yer yer sis olacağını duyurdu.
Hava nasıl olacak?Meteoroloji Dairesi, en yüksek hava sıcaklığının iç kesimlerde 36-39 derece dolaylarında olacağını duyurdu.
Beş bin yıllık problem: İyi karpuz nasıl seçilir
Gezegenlerin İsimleri: Dünya'nın Adı Neden Dünya'dır?
İşte Ortadoğu'da Savaşın yüzü
Vücuttaki B12 vitamini eksikliğinin 5 belirtisi
Kılıçdaroğlu: Bugün dünden daha fakirsen tek sebebi Erdoğan
Kılıçdaroğlu yeni video yayınladı: İlk turda bitirelim, haydi!
KAYAD'dan "Kızımın hikayesi…"
Lefkoşa Küçükkaymaklı'daki ölümlü kazanın görüntüleri ortaya çıktı!
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.