• BIST 11007.37
  • Altın 5810.85
  • Dolar 42.495
  • Euro 49.5395
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C

Near East Bank’tan “Meme Kanseri” duyarlığı

Near East Bank Ekim ayının ‘ Meme Kanseri için Farkındalık Ayı’ ilan edilmesini dikkate alarak banka içinde çeşitli etkinlikler düzenledi.
Near East Bank’tan “Meme Kanseri” duyarlığı

Toplumsal Sosyal Sorumluluğa proje bazında örnek girişimlerle destek vermeyi sürdüren Near East Bank Ekim ayının ‘ Meme Kanseri için Farkındalık Ayı’ ilan edilmesini dikkate alarak banka içinde çeşitli etkinlikler düzenledi.

 

Düzenlenen etkinliklerden elde edilen toplamda 6 bin 124 liralık gelir dün Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD) ziyaret edilerek  dernek başkanı Raziye Kocaismail’e takdim edildi.

 

Near East Bank Pazarlama Birim Müdür Yardımcısı Timuçin Samancıoğlu, Dereboyu Şube Müdürü Mustafa Akpolat ve  Halkla İlişkiler sorumlusu Hayriye Dolmacı’dan oluşan bir heyet Girne Üniversitesi Vakıf Müdürü Mutlu Soykurt eşliğinde derneği ziyaret ederek bağış miktarı iletilirken yapılan görüşmede derneğin faaliyetleri ve gereksinimleri ile ilgili bilgiler de alındı.

 

KHYD Başakanı Raziye Kocaismail, ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, Near East Bank’ın yıllardır birçok gereksinimlerine destek verdiğini anımsatarak banka üst yönetimi ve çalışanlarına içtenlikle teşekkür etti. Yapılan bağış miktarı ile 12 kanser hastasının kemoterapi ihtiyacının giderileceğini bildiren Kocaismail, “ bu bağışlar bizler kadar hastalıkla mücadele eden hastalar ve aileleri için de büyük motivasyon kaynağı oluyor” şeklinde sözlerini tamamladı.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler