• BIST 10981.6
  • Altın 5790.883
  • Dolar 42.5041
  • Euro 49.5484
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C

Pakdemirli yaşamını yitirdi

Eski Başbakan yardımcılarından Ekrem Pakdemirli Manisa'da hayatını kaybetti.
Pakdemirli yaşamını yitirdi

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 21 Ekim'den bu yana yoğun bakımda tedavi edilen Pakdemirli'nin bugün 07.55'te vefat ettiğini bildirdi.

Acılarının büyük olduğunu belirten Kurt, Pakdemirli'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

AĞIR YARALANMIŞTI

21 Ekim'de Manisa'nın Akhisar ilçesindeki bahçesinde kendi üretimi olan zeytin toplama aparatının tanıtımı için zeytin üreticileriyle bir arayla gelen Pakdemirli, başına traktörün yük kaldırmak için kullanılan parçasının çarpması sonucu ağır yaralanmıştı.

Ambulansla Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan Pakdemirli, daha sonra CBÜ Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesine sevk edilmişti.

Ulaştırma, Maliye, Gümrük ve Devlet Bakanlığı görevlerinde de bulunan Pakdemirli evli ve 5 çocuk babasıydı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler