• BIST 14644.7
  • Altın 6840.5
  • Dolar 45.432
  • Euro 53.1635
  • Lefkoşa 27 °C
  • Mağusa 28 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 25 °C
  • İskele 28 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Portekiz’den Kayıp Şahıslar Komitesi’ne bağış

Portekiz, Kıbrıs'taki Kayıp Şahıslar Komitesi’ne (KŞK) 15 bin euro bağışladı. Bu bağışla Portekiz’in 2018’den bugüne KŞK’ye sağladığı mali yardım 30 bin euro’ya ulaştı.
Portekiz’den Kayıp Şahıslar Komitesi’ne bağış

KŞK’den yapılan açıklamada, bağışların, komitenin kayıp şahısların kalıntılarının tespit edilmesi ve ailelerine iade edilmesi amacına katkıda bulunduğu kaydedildi.

Açıklamada, Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum kayıplardan şu ana kadar toplam 1055 kişinin kimliklendirilerek, usulüne uygun cenaze töreniyle ailelerine teslim edildiği hatırlatılarak, projenin devamı için Kayıp Şahıslar Komitesi’nin bağışçı desteklerine ihtiyaç duyduğu vurgulandı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler