• BIST 12433.5
  • Altın 6942.65
  • Dolar 43.5991
  • Euro 51.57
  • Lefkoşa 14 °C
  • Mağusa 14 °C
  • Girne 16 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 14 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 8 °C

“Red Arrows” Baf Havalimanı’nda!

ngiliz Kraliyet Hava Kuvvetleri’nin “Red Arrows” (Kırmızı Oklar) olarak da bilinen akrobasi timinin, dün akşamüzeri Baf Havalimanına gittiği haber verildi.
“Red Arrows” Baf Havalimanı’nda!

İngiliz Kraliyet Hava Kuvvetleri’nin “Red Arrows” (Kırmızı Oklar) olarak da bilinen akrobasi timinin, dün akşamüzeri Baf Havalimanına gittiği haber verildi.

Ekibe ait “Hawk” tipi 12 uçağın, dün akşam üzeri, gösteri için bulundukları Yunanistan’dan Baf’a gittiklerini ve uçakların yarına kadar burada kalacağını yazan Fileleftheros gazetesi, filonun gelişinin, yetkili Rum devlet birimlerinin onayının akabinde gerçekleştiğini ekledi.

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler