• BIST 11482.6
  • Altın 6555.4
  • Dolar 50.1426
  • Euro 55.9077
  • Lefkoşa 13 °C
  • Mağusa 13 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 10 °C
  • İskele 13 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 4 °C

Rofife Kısa Film Yarışması KKTC Jurisi Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim görevlilerinden oluşturuldu.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Rofife Rotary Kısa Film Festivali 22- 25 Mart 2017 Tarihleri arasında Mersin’de gerçekleşecek
Rofife Kısa Film Yarışması KKTC Jurisi Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim görevlilerinden oluşturuldu.

Türkiye de Rotary Kulüp Tarafından Düzenlenen Rofife Kısa Film Yarışması  KKTC Jurisi Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Oluşturuldu.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan  Rofife Rotary Kısa Film Festivali 22- 25 Mart 2017 Tarihleri arasında Mersin’de  gerçekleşecek. Türkiye’nin en katılımcı, en paylaşımcı ve en demokratik film festivali olma iddiası ile yola çıkan Rofife Rotary Kısa Film Festivali her yıl olduğu gibi bu yıl da çok sayıda kısa filme ev sahipliği yapacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Üç yıldır KKTC jurisini oluşturmasında  görev alan YDÜ İletişim Fakültesi, Radyo, TV ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fevzi Kasap bu görevi büyük bir sevgi ve motivasyonla üstlendiklerini belirterek, genç sinemacıların emeklerinin değer görmesinde ve sinema sevgisinin yaygınlaşmasında görev almaktan onur duyduklarını belirti. Üç yıldır  ana juriye  temsilci gönderdiklerini de vurgulayan  Doç. Dr. Fevzi Kasap, tam üç yıldır KKTC Kent Jurisi’nin oluşumunda   Girne St. Hilarion Rotary Kulüp ile iş birliği yaptıklarını  ve ayni zamanda ortak Akademi çalışmaları  yürüttüklerini de  söyledi.

YDÜ Radyo, TV Ve Sinema Öğretim Görevlileri KKTC Kent Jurisinde Aktif Görev Alıyorlar.

Bölüm öğretim görevlileri Pelin Agocuk, Emrah Öztürk ve Zeyde Yalıner Örek ile Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fevzi Kasap bu yıl yine  yüzlerce filmin değerlendirileceği uluslararası yarışmanın jurisinde görev alıyorlar.

ROFİFE Uluslararası Kısa Film Festivali Komite Başkanı Süreyya GÜRGAN tarafından yapılan açıklama ise şu şekildedir: "Uzun Bir Yolda “9. Rofife Rotary Kısa Film Festivali” Mersin’de Başlıyor. Yeni bir festivalin başlangıcındayız. Birlikte aylarca sürecek bir maraton, yeniden başlıyor. ROFİFE “Rotary Uluslararası Kısa Film Festivali” bu yıl 9. kez ülkemizin en iyi Kısa Film Festivalleri arasında yerini bir kez daha alıyor. Mutluyuz ve ilk günkü kadar heyecanlıyız."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Filo Jet faciasında 9 zanlı bugün 9’uncu kez mahkemeye çıkarılıyor
  • LAÜ’de müzik, dans ve sanat dolu etkinlikler düzenlendi
  • ARUCAD öğretim üyesi Uzman’ın tasarımı “Cup Design Call” kitabında yer aldı
  • Üstel İskele'de vurguladı... Gençlerin hayallerini gerçekleştirmesi için zemin hazırlıyoruz
  • İnsanlar neden telefonlarının kendilerini dinlediğini düşünüyor?
  • Erhürman: İş olsun diye üçlü görüşme yapmam
  • İskele Yarı Maratonu Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
1/20