• BIST 13198.84
  • Altın 6801.13
  • Dolar 48.8333
  • Euro 55.8249
  • Lefkoşa 24 °C
  • Mağusa 24 °C
  • Girne 25 °C
  • Güzelyurt 22 °C
  • İskele 24 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Sadıkoğlu Yeni Yıl Mesajında Koronavirüse Dikkat Çekti

Sadıkoğlu: “Herkes Kişisel Tedbirini Almayı Sürdürmeli, Kalabalık Ortamlarda Bulunulmamalı”
Sadıkoğlu Yeni Yıl Mesajında Koronavirüse Dikkat Çekti

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da yeni yıl dolayısı ile bir mesaj yayınladı.  Meclis üyeleri, müdür ve personeli adına tüm halkın yeni yılını kutlayan Başkan Sadıkoğlu, mesajında koronavirüs salgınına dikkat çekti.

‘Umutla, heyecanla, yeni hayallerle karşıladığımız 2020 yılını ne yazık ki pek de alışkın olmadığımız bir şekilde noktalıyoruz’ diyen Başkan Sadıkoğlu, herkesin kişisel tedbirini almayı sürdürmesini, mümkün olduğunca kalabalık ortamlarda da bulunulmaması gerektiğini ifade etti.

Başkan Sadıkoğlu, mesajının devamında ise şunlara yer verdi: “Tüm dünyayı etkisi altına alan, ülkemizde de 2020 yılının ilk çeyreğinde, Mart ayında görülmeye başlanan Koronavirüs salgınının, almış olduğumuz bireysel tedbirler sayesinde en kısa zamanda atlatacağımıza olan inancımız tam. Vaka artışları nedeni ile bireysel tedbirlerinizi lütfen uygulamaya devam ediniz. Herkes kişisel tedbirini almayı sürdürmeli, mümkün olduğunca kalabalık ortamlardan kaçınılmalı, kişisel temizliğimize de özen göstererek, maske kullanımına devam etmeliyiz. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle İskele Belediyesi olarak almış olduğumuz tedbirler de siz halkımızın bilinçli davranması ile devam ediyor. Zira biliyoruz ki Koronavirüs almış olduğumuz tedbirlerden güçlü değil.2020 yılını olumsuzluklarla uğurlarken, 2020 yılında aldığımız önlemleri, 2021 yılından da endişeye kapılmaksızın devam ettirmek ve yetkili kurumlarca tavsiye edilen korunma yöntemlerini uygulamak, hem bireysel sağlığımız hem de kamu sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı kutluyor, yeni yılın, ülkemiz ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyor, hepinize selam ve sevgilerimi iletiyorum.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
  • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
  • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
  • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
  • 2026 Dünya Kupası’nda ilk finalist İspanya
  • Balıkçılık sektörünün mevcut durumu Laguna’da masaya yatırıldı
  • KAYAD: Lapta'daki cinsel taciz iddiasında mağdur çocuk sayısı yediye yükseldi
  • Bitter çikolata sağlıklı mı? Faydaları ve riskleri neler ve ne kadar tüketilmeli?
1/20