• BIST 10959.01
  • Altın 5775.544
  • Dolar 42.5086
  • Euro 49.5471
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 22 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • İskele 22 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 13 °C

Şafak Sezer konuştu!

20 Nisan'da İstanbul'daki evinde sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Şafak Sezer'den videolu mesaj var
Şafak Sezer konuştu!

Oyuncu Şafak Sezer, 20 Nisan'da İstanbul'daki evinde sinir krizi geçrimiş, özel bir hastaneye kaldırılan oyuncu ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edilmişti.

Doktorların tedavi sürecini uzatmasına rağmen hastaneden kaçmaya çalıştığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Şafak Sezer hayranlarına iyi haberi verdi.

Renkli Sayfalar'a konuşan Şafak Sezer, program sunucuları Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı'ya selam göndermeyi ihmal etmedi.

Doktorların onayı ile tedavisine evde devam edecek olan Şafak Sezer'in aldığı ağır ilaçlar nedeniyle geç saatlere kadar uyuduğu, bu sebeple de programa telefonla bağlanamadığı öğrenildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler