• BIST 14710.97
  • Altın 6206.16
  • Dolar 46.4418
  • Euro 53.1968
  • Lefkoşa 27 °C
  • Mağusa 26 °C
  • Girne 25 °C
  • Güzelyurt 25 °C
  • İskele 26 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 17 °C

24 Saat Off Road Challenge 2016 tamamlandı

Kyrenia Off Road Derneği’nin (KYOFF) organize ettiği ve sportif direktörülüğünü Kuzey Kıbrıs Otromobil Kulübü’nün (KKOK) üstlendiği 24 Saat Off Road Challenge 2016 tamamlandı.
24 Saat Off Road Challenge 2016 tamamlandı

 

Girne’de bulunan Astra Group ofisi önünden start alan organisyonda ekipler Taşkent’ten başlayarak ülkenin en doğusu olan Dip Karpaz’a kadar 24 saat boyunca zorlu arazi şartlarında mücadele ettiler. 35 yarışmacının start aldığı yarışmada 24 yarışmacı finişe ulaşmayı başarırken Ralli kategorisinde Levent Sönmez – Ramadan Kıral ikilisi ilk sırada, Halim Kahveciler – Ramadan uzun ikilisi ikinci ve Serkan Bolçocuk – Murat Aşık ikilisi ise üçüncü sırada finiş görmeyi başaran isimler oldu.

Büyük çekişmenin yaşandığı Raid kategorisinde ise eski ralli şampiyonlarından Göksel Macila, Doğu Gürsesler’in co-pilotluğunda birinci olmayı başarırken, ikinci İsmail Kırmızı - Uğur Cabbaroğlu ikilisi ve üçüncü Salih Kanatlı – Mazhar Ünal ikilisi oldu.

4-008.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler