• BIST 10992.6
  • Altın 5773.685
  • Dolar 42.5066
  • Euro 49.5504
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 22 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • İskele 22 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 12 °C

Acun'un TV8'de yeni skandal

Acun'un TV8'de yeni skandal

Medyaradar'ın özel haberindeki iddiaya göre Acun Ilıcalı ile sıkı dostu Atılgan Poyrazoğlu ile arasını bozan ve tüm servisin işinden olmasıyla sonuçlanan olay şöyle ortaya çıktı:

TV8'in Muhasebe Servisi geçtiğimiz yıl sonu hesaplarını kapatmak için harcırah alarak yurtdışına gitmiş görünen bir muhabiri çağırarak avans kapatabilmeleri için pasaportunun yurtdışına giriş çıkış mühürlerinin bulunduğu sayfanın fotokopisini istedi. Ancak muhabirin "Benim pasaportum yok. Yurtdışına da hiç çıkmadım. Sizden harcırah da almadım. Bir yanlışlık olmasın" ifadesiyle skandal ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl yurtdışına çıkmış görülen bütün muhabirler tek tek çağrılarak pasaportları kontrol edilerek savunmaları alındı. Şirket içinde başlatılan araştırmada çok ilginç bir skandal ortaya çıkartıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler