• BIST 12433.5
  • Altın 6725.82
  • Dolar 44.3219
  • Euro 51.2159
  • Lefkoşa 13 °C
  • Mağusa 12 °C
  • Girne 15 °C
  • Güzelyurt 11 °C
  • İskele 12 °C
  • İstanbul 6 °C
  • Ankara 6 °C

Altan'a ikinci haciz şoku!

.
Altan'a ikinci haciz şoku!

Kumyalı'da bulunan Nitovikla Hotel'e şimdi de 11 bin TL'lik borç faizi nedeniyle icra memurlarının geleceği tebliğ edildi.

Geçtiğimiz haftalarda avukatlara borcu redeniyle kendini ve otelini yakmaya kalkışan Zekai Altan ve ailesi şimdi de ikinci haciz şokuyla karşı karşıya kaldılar.

Zekai Altan avukatlara bulunan 33 bin T'lik borcun ödendiğini şimdi de 11 bin TL'lik faiz borcu için mahkemelerden telefon aldıklarını haciz memurlarının yola çıktıklarını öğrendiklerini söyledi.

"Artık canımızla oynamaya başladılar" şeklinde konuşan Altan, "borcumuzu elbette ödeyeceğiz ama bir insana bu kadar yüklenmenin manası nedir" dedi.

Altan'ın eşi Kader Altan, icradan gelen telefon nedeniyle baygınlık geçirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler