• BIST 10759.56
  • Altın 6222.13
  • Dolar 49.9259
  • Euro 55.7152
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Atun: “Devletin hazinesi plansız harcanıyor”

Gazimağusa Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Sunat Atun, geçerli ve tutarlı siyasetin ancak halkla iç içe olmaktan geçtiğini söyledi.
Atun: “Devletin hazinesi plansız harcanıyor”

Gazimağusa Milletvekili ve Genel Başkan Adayı Sunat Atun, geçerli ve tutarlı siyasetin ancak halkla iç içe olmaktan geçtiğini söyledi. 
Sunat Atun, “Devlete ve halka karşı dürüstlüğümden asla ödün vermedim. Tabiri caizse kimsenin ‘adamı’ olmadım. Birçok kişinin bana olan güveninin başlıca nedeni de budur” dedi. 
Sunat Atun Kampanya Ofisi’nden verilen bilgiye göre, bir TV programına katılarak soruları cevaplayan Atun, partide “Genç Siyasi Akademi” adında bir akademinin kurulmasının planlandığını ve bu sayede gençlerin UBP’nin siyasi programına daha kolay entegre olabileceğini ifade etti.
“ÜLKEYİ REFAH SEVİYEYE ÇIKARABİLECEK BİR UBP HEDEFLİYORUZ”
Genç bir çalışma kadrosuna sahip olduğunu söyleyen Atun, takım arkadaşlarına  “24 saatin 23 saati çalışmaya hazır olun” dediğini ve hedefinin, muhalefet ya da hükümetteyken de çalışarak ülkeyi refah seviyelerine çıkarabilecek bir UBP olduğunu vurguladı.
“DEVLETİN HAZİNESİ PLANSIZ HARCANIYOR” 
Atun, hükümetin 8-10 kuruş arasında akaryakıta ek vergi koyarak bundan faydalandığını; devletin hazinesinin plansız harcandığını savundu. 
“Hükümette olsaydık, önce TC kaynaklarının kullanımını sağlardık” diyen Atun, mevcut hükümetin kaynakları düzgün kullanamadığını ve ülkede yüzde 30’ların üstünde fiyat artışı olduğunu ileri sürdü.  
Yapılan anketi yorumlayan UBP Genel Başkan adayı Sunat Atun, en değerli anketin partilinin nabzı olduğunu belirterek, 28 Ekim tarihinde parti tabanının kendi seçimini sandıkta yapacağını belirtti.
Tabandaki genel şikayetin, örgütlerle olan ilişkilerde ilgisizlik ve duyarsızlık olduğunu söyleyen Atun, UBP’nin son seçimlerde halktan ve örgütlerden kopuk bir süreç işlediğini kaydetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Filo Jet faciasında 9 zanlı bugün 9’uncu kez mahkemeye çıkarılıyor
  • LAÜ’de müzik, dans ve sanat dolu etkinlikler düzenlendi
  • ARUCAD öğretim üyesi Uzman’ın tasarımı “Cup Design Call” kitabında yer aldı
  • Üstel İskele'de vurguladı... Gençlerin hayallerini gerçekleştirmesi için zemin hazırlıyoruz
  • İnsanlar neden telefonlarının kendilerini dinlediğini düşünüyor?
  • Erhürman: İş olsun diye üçlü görüşme yapmam
  • İskele Yarı Maratonu Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
1/20