• BIST 10759.56
  • Altın 6222.13
  • Dolar 49.9259
  • Euro 55.7152
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C

Büyük uyuşturucu operasyonu

Büyük uyuşturucu operasyonu

Evrim Kamalı

Alayköy Kavşağından Gönyeli istikametine giden yol üzerinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında tutuklanan zanlı Erdoğan Öznanımlar’ın kullanımında bulunan araçta ve üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 70 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik Ve kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli polis çavuşu Erkan Karam olayla ilgili bulguları aktardı. Karam huzurda bulunan zanlının 30 Ekim tarihinde Dumlupınar bölgesinde tespit edilen 505 gr gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde, ayrıca 4 adet MDMA hap ile 1 gram toz şeklinde MDMA türü uyuşturucu madde meselesinin ardından geniş çaplı yapılan araştırma ve soruşturma kapsamında takip edilerek tespit edildiğini söyledi.

Zanlı Erdoğan Öznanımlar’ın Güney Kıbrıs da ikamet ettiğini ve taksicilik yaptığını söyleyen polis zanlının günde ortalama 4 veya 5 kez ülkeye aracı ile giriş çıkışının olduğunu belirtti. Zanlının 12 günden beridir 24 saat narkotik ekibinin takibinde olduğunu ve Gönyeli bölgesinde bir çıkmaz yola tasarrufundaki yaklaşık 70 gram uyuşturucu maddeyi bırakmak istediği esnada yakalandığını söyledi.

Polis çavuşu zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade vermesinin yanı sıra 30 Ekim tarihinde tespit edilen konu uyuşturucu maddeleri de ağaç altına bıraktığını itiraf ettiğini söyledi. Mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın titizlik içinde devam ettiğini söyleyen Polis çavuşu meseleyle bağlı olarak aranan 1 kişinin daha olduğunu belirterek soruşturma maksatlı zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının 3 gün süre ile soruşturma maksatlı poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Filo Jet faciasında 9 zanlı bugün 9’uncu kez mahkemeye çıkarılıyor
  • LAÜ’de müzik, dans ve sanat dolu etkinlikler düzenlendi
  • ARUCAD öğretim üyesi Uzman’ın tasarımı “Cup Design Call” kitabında yer aldı
  • Üstel İskele'de vurguladı... Gençlerin hayallerini gerçekleştirmesi için zemin hazırlıyoruz
  • İnsanlar neden telefonlarının kendilerini dinlediğini düşünüyor?
  • Erhürman: İş olsun diye üçlü görüşme yapmam
  • İskele Yarı Maratonu Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
1/20