• BIST 14442.56
  • Altın 6691.23
  • Dolar 45.1808
  • Euro 53.0097
  • Lefkoşa 11 °C
  • Mağusa 11 °C
  • Girne 12 °C
  • Güzelyurt 9 °C
  • İskele 11 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 5 °C

Çelik, “Hedefimiz derece”

Çelik, “Hedefimiz derece”

Lefkoşa Beşparmak Hentbol Takımı Alanya’ya gidiyor

Alanya 14’üncü Uluslararası Plaj Hentbol Turnuvası için Alanya’ya ikinci kez gideceklerini belirten Lefkoşa Beşparmak Hentbol Takım Yöneticisi Süleyman Çelik, “Bu kez hedefimiz dereceye girip, ülkemize kupa ile dönmektir”

Lefkoşa Beşparmak Hentbol Takımı, Türkiye’nin Alanya kendinde düzenlenen Alanya 14’üncü Uluslararası Plaj Hentbol Turnuvası’na katılacak.

Antrenörlüğünü Turgut Çevirgen’in yaptığı Lefkoşa Beşparmak Hentbol Takımı Süleyman Çelik, Mustafa Karakuş, Mustafa Çelik, Yalçın Güner, Bahri Karakuş, Emre Kara, Abdurrahman Acı, Mustafa Güner, Tarık Hacıve Aydın Kayololmak üzere 10 sporcu ile Antalya’ya gidecek. Kafilede Ozan Abi ve Eda Abi de yönetici olarak yer alacak.

Alanya 14’üncü Uluslararası Plaj Hentbol Turnuvası için Alanya’ya ikinci kez gideceklerini belirten Lefkoşa Beşparmak Hentbol Takım Yöneticisi Süleyman Çelik, “Bu kez hedefimiz dereceye girip, ülkemize kupa ile dönmektir” dedi.

Alanya Milli Egemenlik Plajı’nda gerçekleşecek olan Alanya 14’üncü Uluslararası Plaj Hentbol Turnuvası 19-21 Haziran 2015 tarihlerinde üç gün devam edecek.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler