• BIST 14827.35
  • Altın 6250.39
  • Dolar 46.4322
  • Euro 53.2636
  • Lefkoşa 17 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C

Cumhurbaşkanı Akıncı, Arasta Esnafının Sorunlarını Dinledi

Cumhurbaşkanı Akıncı, Arasta Esnafının Sorunlarını Dinledi
Cumhurbaşkanı Akıncı, Arasta Esnafının Sorunlarını Dinledi

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Arasta esnafını ziyaret ederek esnafın, ayrıca Lokmacı Kapısı’nda görev yapan polis ve memurların Kurban Bayramı’nı kutladı.

Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, bölge esnafının sorunlarını da dinleyen Cumhurbaşkanı Akıncı, Covid 19 salgını nedeniyle geçici bir süreliğine kapatılan Lokmacı Kapısı’nın tekrar açılması hususunda Cumhurbaşkanlığı olarak gerek Kıbrıs Rum liderliği gerekse BM ve AB ile yürütülen temaslarla ilgili esnafı bilgilendirdi.

Cumhurbaşkanı Akıncı, konuyla ilgili çabalarını sürdüreceğini belirtti.

Yaşanan ekonomik zorluğun asgariye indirilmesi için Devletin ilgisi ve sosyal dayanışmanın önemine değinen Cumhurbaşkanı Akıncı, geleceğe umutla bakmak gerektiğini anımsatarak yaşanılan zor günlerin el birliğiyle geride bırakılacağına inanç belirtti.

Cumhurbaşkanı, salgın nedeniyle yurttaşların azami bireysel önlemleri almalarının önemine de değinerek, kucaklaşmadan geçirilecek son bayram olmasını diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler