• BIST 11482.6
  • Altın 6555.4
  • Dolar 50.1426
  • Euro 55.9077
  • Lefkoşa 16 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 5 °C

DAÜ “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” yüksek lisans programı öğrenci kabul ediyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü bünyesinde bulunan YÖK ve YÖDAK onaylı “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” Yükseklisans programı 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde öğrenci kabul edecek.
DAÜ “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” yüksek lisans programı öğrenci kabul ediyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü bünyesinde bulunan YÖK ve YÖDAK onaylı “Eğitim Yönetimi ve Denetimi” Yükseklisans programı 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde öğrenci kabul edecek.

Eğitim dili Türkçe olan program, etkili eğitim yöneticisi olmak isteyen ve eğitim yönetimi alanında akademik kariyer planlayan kişiler için hazırlanmıştır. Eğitim yöneticisi olan veya olmayı planlayan adaylar eğitim kurumlarında ihtiyaç duyulan liderlik ve yöneticilik vasıfları, eğitim kurumlarında güncel bilgi ve uygulamalar, takım halinde çalışabilme ve kurum gelişimini etkili bir şekilde yönetebilme konularında bilgi ve deneyimlerini zenginleştirme fırsatı bulacaklar.

Eğitim yönetimi alanında akademik kariyer yapmayı planayan adaylar pratik bilgi ve deneyimlerin yanı sıra kuram, araştırma, istatistik ve nitel yöntemler, akademik yazım, formel raporlama, proje geliştirme gibi konularda bilgi ve deneyim kazanacaklar. KKTC’nin en donanımlı Eğitim Yönetimi kadrosuna sahip olan program, öğrencilere Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında uzman öğretim elemanları ile çalışma imkanı sunuyor. Ayrıca mezunlar, eğitim yönetimi alanında görev yapabilmekte, yönetim kadrolarına geçişte avantaj elde edebilmekte ve doktora programına devam edebilmektedir.

İlgilenenler başvurularını online olarak https://applyonline.emu.edu.tr/grad/default.aspx sayfasından yapabilirler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Filo Jet faciasında 9 zanlı bugün 9’uncu kez mahkemeye çıkarılıyor
  • LAÜ’de müzik, dans ve sanat dolu etkinlikler düzenlendi
  • ARUCAD öğretim üyesi Uzman’ın tasarımı “Cup Design Call” kitabında yer aldı
  • Üstel İskele'de vurguladı... Gençlerin hayallerini gerçekleştirmesi için zemin hazırlıyoruz
  • İnsanlar neden telefonlarının kendilerini dinlediğini düşünüyor?
  • Erhürman: İş olsun diye üçlü görüşme yapmam
  • İskele Yarı Maratonu Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
1/20