• BIST 11482.6
  • Altın 6555.4
  • Dolar 50.1426
  • Euro 55.9077
  • Lefkoşa 16 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 5 °C

DAÜ-SEM’den Değirmenlik Belediyesi’ne Ziyaret

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM) Başkanı Doç. Dr. Metin Ersoy ve beraberindeki heyet Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’i makamında ziyaret etti.
DAÜ-SEM’den Değirmenlik Belediyesi’ne Ziyaret

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM) Başkanı Doç. Dr. Metin Ersoy ve beraberindeki heyet Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’i makamında ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde tamamlanan İngilizce kursları hakkında bilgi verdi.


Ziyarette Değirmenlik Belediyesi ile DAÜ-SEM’in birlikte organize ettiği İngilizce kursları bölge halkına veren DAÜ Öğretim Görevlileri Yrd. Doç. Dr. Mutlu Kale ile Mustafa İpekçioğlu’na teşekkür belgeleri takdim edildi.


DAÜ-SEM Başkanı Doç. Dr. Metin Ersoy, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’e belediye olarak eğitime verdikleri önemden dolayı teşekkürlerini sunduktan sonra, belediyelerin gerek hizmet içi eğitimlerinin gerek ise halka açtığı kurslarla toplumun sürekli eğitimine önemli katkı sağladığını ifade etti.

Doç. Dr. Ersoy, belediyelerle olan eğitim iş birliklerinin devam ettirileceğini de sözlerine ekleyerek, DAÜ-SEM’in eğitim vizyonu doğrultusunda üniversitenin tüm imkanlarını kullandıklarını dile getirdi. Ayrıca eğitimlerin organizasyonunda kendilerine her türlü katkıyı sağlayan Değirmenlik Belediyesi, Sosyal
Aktivite Merkezi Sorumlusu Laika Çakır’a da teşekkürlerini sunan Doç. Dr. Ersoy, ilerleyen günlerde farklı konularda eğitimlere devam edeceklerini kaydetti.


Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler ise konuşmasında belediye olarak bir aile olduklarını ve ailenin eğitime verdiği önemden bahsederek, aldıkları eğitimlerle belediyenin vizyonunu daha ileriye taşıdıklarını kaydetti. Karavezirler, Değirmenlik Belediyesi’nden herkesin eşit ve adil hizmet aldığını vurgulayarak, Değirmenlik Belediyesi, Sosyal Aktivite Merkezi’nde DAÜ-SEM eğitmenleri tarafından verilen İngilizce kurslarına katılanların aldıkları eğitimden memnun olduklarını ifade etti. Hedeflerinin belediye personelinin hizmet içi eğitimlerini tamamlayarak vatandaşa daha kaliteli hizmet vermek olduğunu da sözlerine ekleyen Karavezirler, çalışmalarına bu vizyon doğrultusunda devam edeceklerini belirtti.
 

dsc_0011.jpg

Ziyarette DAÜ-SEM Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Aybike Yektaoğlu, DAÜ Öğretim Görevlileri Yrd. Doç. Dr. Mutlu Kale ile Mustafa İpekçioğlu ve DAÜ-SEM Yönetici Asistanı Çiğdem Anatyulu da yer aldı.

dsc_0009.jpg

dsc_0012.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Filo Jet faciasında 9 zanlı bugün 9’uncu kez mahkemeye çıkarılıyor
  • LAÜ’de müzik, dans ve sanat dolu etkinlikler düzenlendi
  • ARUCAD öğretim üyesi Uzman’ın tasarımı “Cup Design Call” kitabında yer aldı
  • Üstel İskele'de vurguladı... Gençlerin hayallerini gerçekleştirmesi için zemin hazırlıyoruz
  • İnsanlar neden telefonlarının kendilerini dinlediğini düşünüyor?
  • Erhürman: İş olsun diye üçlü görüşme yapmam
  • İskele Yarı Maratonu Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
1/20