• BIST 13198.84
  • Altın 6817.71
  • Dolar 48.832
  • Euro 55.8193
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

DAÜ'de sertifika töreni düzenlendi

DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Sertifika Töreni, Moda Tasarımcısı Açelya Uluçay’ın katılımıyla gerçekleşti
DAÜ'de sertifika töreni düzenlendi

DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Sertifika Töreni, Moda Tasarımcısı Açelya Uluçay’ın katılımıyla gerçekleşti.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü, 2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde başarı gösteren öğrenciler için sertifika törenine ve ‘Moda Sektöründe Pazarlama İletişimi’ konulu seminere ev sahipliği yaptı. DAÜ İletişim Fakültesi, FCMS 011 salonunda gerçekleştirilen etkinlikte öncelikle Moda Tasarımcısı Açelya Uluçay’ın konuşmacı olarak davet edildiği ve moda sektöründe pazarlama iletişimi ile ilgili bilgilerin verildiği seminer gerçekleştirildi.

DAÜ mezunlarından olan Moda Tasarımcısı Uluçay, konuşmasında moda sektörüne nasıl giriş yaptığını, tasarım aşamalarını ve sektörde başarılı bir şekilde ilerleme süreçlerini, öğrencilere aktardı. Ardından, tasarlanan ürünlerin hedef kitle ile nasıl buluşması gerektiğini ve sosyal medya reklamcılığının bu konudaki etkisini belirten Uluçay, kendi yarattığı mayo markası olan Achelya Uluchay’ın global marka olma yolunda geçirdiği süreçleri anlattı. Seminerin ardından, 2017-2018 Bahar Dönemi, Şeref–Yüksek Şeref Sertifika Töreni gerçekleştirildi. Tören kapsamında, DAÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Türkçe ve İngilizce Bölümleri’nde başarı gösteren 92 öğrenci sertifika almaya hak kazandı.

DAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Agah Gümüş, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya ve Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Umut Ayman’ın yanı sıra, bir çok akademisyen ve öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen törende başarı gösteren öğrenciler  konuşma yaparak teşekkürlerini dile getirdiler. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Türkçe Programı’nda başarı gösteren öğrenciler adına Erhan Dalbun, İngilizce programında eğitim gören öğrenciler adına  ise Jamila Ummi Abbas konuşmalarını gerçekleştirdiler. Öğrenciler konuşmalarında, DAÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencisi ve DAÜ’nün parçası olmaktan büyük gurur duyduklarını belirterek, eğitimlerine katkıda bulunan akademisyenlere de teşekkürlerini dile getirdiler. Ayrıca, hem eğitim kalitesi hem de DAÜ’nün uluslararası vizyonuna vurgu yapan öğrenciler, akademisyenlerle öğrenciler arasındaki güçlü iletişimlerinin de başarılarında büyük etkisi olduğunu belirttiler.

Konuşmaların ardından, öğrencilere sertifikaları takdim edildi  ve etkinlik sonunda toplu fotoğrafla bu güzel anlar ölümsüzleştirildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
  • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
  • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
  • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
  • 2026 Dünya Kupası’nda ilk finalist İspanya
  • Balıkçılık sektörünün mevcut durumu Laguna’da masaya yatırıldı
  • KAYAD: Lapta'daki cinsel taciz iddiasında mağdur çocuk sayısı yediye yükseldi
  • Bitter çikolata sağlıklı mı? Faydaları ve riskleri neler ve ne kadar tüketilmeli?
1/20