• BIST 12433.5
  • Altın 6684.29
  • Dolar 44.2874
  • Euro 51.2862
  • Lefkoşa 17 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 7 °C

Değirmenlik transfer düğmesine bastı

Değirmenlik transfer düğmesine bastı

Tarihinde ilk kez süper ligde mücadele edecek olan Değirmenlik takımı transfer çalışmalarına başlarken 3 önemli isim Osman Çobanoğlu, Kaan Arsu ve Mustafa Arnavut ile prensipte anlaşma noktasına geldi.

K-Pet birinci ligi ikinci sırada tamamlayarak adını süper lige yazdıran ve tarihinde ilki gerçekleştiren Değirmenlik, transferde taarruza hazırlanıyor. Takımı güçlendirme doğrultusunda 3 önemli isim Osman Çobanoğlu, Kaan Arsu ve Mustafa Arnavut’u yeni sezonda takımda görmek isteyen Emirali Öztüccar Başkanlığında ki Değirmenlik bu üç oyuncuyu yakın takibe almış durumda.

İsmi geçen 3 oyuncu ile görüşmelerin başlandığı ve takımda teknik heyetin de görmek istediği 3 isimi elden kaçırmak istemeyen Değirmenlik’te gidecek olan isimlerin de yavaştan belirlenmeye başlandığı gelen haberler arasında.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler