• BIST 13409.8
  • Altın 6206.04
  • Dolar 47.534
  • Euro 54.8329
  • Lefkoşa 32 °C
  • Mağusa 31 °C
  • Girne 29 °C
  • Güzelyurt 31 °C
  • İskele 31 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 26 °C

Dürüst, 'İstifa Sorusunu Gereksiz Buluyorum... Bu Yılların Getirdiği Bir Sorun'

Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, bugün sabah yaşanan feci kaza sonrası Kıbrıs Genç TV'de yayınlanan "Kıbrıs Dosyası" programına telefon bağlantısı ile katılarak Ali Kişmir'in sorularını yanıtladı.
Dürüst, 'İstifa Sorusunu Gereksiz Buluyorum... Bu Yılların Getirdiği Bir Sorun'

Dürüst, kazanın şerit ihlali yüzünden gerçekleştiğini belirtirken, kazanın meydana geldiği yolun yetersiz olduğunu bakanlık olarak kendilerinin de bildiğini ve göreve gelirkenden bahsedilen yolun çift şerit yapılması için düğmeye basıldığını ifade etti.

Çok üzgün olduğunu ifade eden Dürüst, gelen soru üzerine, saat uygulaması yüzünden bu kazanın gerçekleşmediğini ancak o saatlerde kazaya sebebiyet veren kamyonun yollarda olup olmaması gerektiğinin soru işareti olarak önlerinde durduğunu söyledi ve bu konuyu en kısa sürede ilgili birimlerle değerlendireceklerini belirtti.

Yas ilan edilip edilmeyeceğine bakanlar kurulunun karar vereceğini söyleyen Dürüst, "İstifa edecek misiniz" sorusuna ise, "Böyle bir soruyu gerekli bulmuyorum o nedenle bu soruya cevap vermeyeceğim" dedi ve ekledi, "Bu sorun yılların getirisidir, ben göreve geleli 6 ay oldu, o nedenle istifa etmeyi gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler