• BIST 14827.35
  • Altın 6182.75
  • Dolar 46.443
  • Euro 53.1311
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Evlerinde 15 gr uyuşturucu bulundu…

Evlerinde 15 gr uyuşturucu bulundu…

Gamze BAYKUR

Mağusa’da, Abayomi Kazeem Balogun ile Maxim Eka isimli Nijerya uyruklu öğrencilerin evinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince yapılan aramada 5 paket olmak üzere toplam 15 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler bulundu. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla tutuklanarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Balogun ile Eka, tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

BİR KİŞİ ARANIYOR

Meselenin tahkikat memuru Cüneyt Arkın, 6 Ocak tarihinde alınan bir bilgide zanlı Abayomi Kazeem Balogun ile Maxim Eka’nın evinde kanunsuz uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini belirtti. Ayni gün zanlıların evinde arama yapıldığını belirten Arkın, zanlılara ait yatak odalarında 5 paket olmak üzere toplam 15 gr ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı. Zanlıların gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiğini belirten Arkın, ayrıca zanlıların konu maddeleri temin ettikleri bir kişinin adını verdiklerini ve konu kişinin arandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Arkın, zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

TUTUKLU KALACAKLAR

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Abayomi Kazeem Balogun ile Maxim Eka’nın tahkikat maksatları bakımından 2’şer gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler