• BIST 10996.32
  • Altın 5794.245
  • Dolar 42.5035
  • Euro 49.5641
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C

Günün adı: FENERBAHÇE

Fenerbahçe camiası ve taraftarı, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü her yıl olduğu gibi bu yıl da kutluyor.
Günün adı: FENERBAHÇE

Fenerbahçe camiası ve taraftarı, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü her yıl olduğu gibi bu yıl da kutluyor.

2002'den bu yana her yıl 19 Temmuz (19.07) Dünya Fenerbahçeliler Günü olarak kutlanıyor. Bu yıl da Fenerbahçe camiası ve taraftarları, özellikle sosyal medya üzerinde kutlama yapmaya devam ediyor.

Fenerbahçe resmi sayfalarından da Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına yer verildi. Aziz Yıldırım, "Tüm Fenerbahçelilerin 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutlar, başta büyük taraftarlarımız olmak üzere Divan Kurulu, Kongre ve Temsilci üyelerimize, tüm takımlarımızda forma giyen sporcularımız ve teknik heyetlerimize, idari personelimize ve çalışanlarımıza başarılarla dolu bir sezon dilerim." dedi.

fenerbahce.jpg

PRAG'A GİTTİLER

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi beşinci hazırlık maçını bu akşam Sparta Prag ile deplasmanda oynayacak. Lyon karşılaşması iptal edildiği için Prag mücadelesinin önemini arttı. Vitor Pereira, 26-27 Temmuz’da Monaco ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı öncesi öğrencilerini son kez ciddi bir rakibin önünde görme fırsatı bulacak. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler