• BIST 14827.35
  • Altın 6164.14
  • Dolar 46.4312
  • Euro 53.0788
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Havalimanından Saunders'a: Galler EURO 2016'yı kazanırsa park cezanı sileceğiz

EURO 2016'da yarı finale ulaşan Galler'in eski milli takım oyuncusu ve bir dönem Galatasaray'ı da çalıştırmış olan Dean Saunders, şampiyonluğu herkesten çok istiyor olabilir.
Havalimanından Saunders'a: Galler EURO 2016'yı kazanırsa park cezanı sileceğiz

Fransa'da düzenlenen EURO 2016'da BBC için yorumculuk yapan Saunders, turnuva başlamadan önce Galler'in EURO 2016'da fazla ilerleyemeyeceğini düşünerek Birmingham Havalimanı'ndan Paris'e giderken arabasını kısa süreli park için ayrılan alanda bırakmıştı.

Arabası haftalardır havalimanında bekleyen Saunders için her geçen saat ceza tutarı artıyor. Eski teknik direktör dönüşte 1000 sterlinlik (yaklaşık 1200 euro) bir faturayla karşılaşmayı beklediğini söylüyor.

Ancak Birmingham Havalimanı'nın paylaştığı bir Twitter mesajında Galler'in şampiyon olması halinde Saunders'ın park cezasının da silineceği söylendi.

Galler formasıyla 75 kez sahaya çıkmış olan Saunders, beklediğinden uzun süredir Fransa'da kaldığını ifade ederken "Yanımda getirdiğim temiz kıyafetler de bitiyor" demişti.

Havalimanıysa, "Dean'e kıyafetler konusunda yardımcı olamayız ama Galler şampiyon olursa park cezası yok!" demişti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler