• BIST 13274.63
  • Altın 6747.35
  • Dolar 48.6721
  • Euro 55.9874
  • Lefkoşa 31 °C
  • Mağusa 30 °C
  • Girne 29 °C
  • Güzelyurt 29 °C
  • İskele 30 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 15 °C

Kartal finale kanatlandı (3-0)

Kartal finale kanatlandı (3-0)

K-Pet Süper Ligi Şampiyonu Yenicami, 2’nci hedefine yürüyor

Pepsi Kıbrıs Kupası Yarı Final karşılaşmalarının ilkinde rakibi Yalova’yı Hüseyin, Esin ve Batsi’nin golleri ile 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden K-Pet Süper Ligi Şampiyonu Yenicami, finale yükselen ilk takım olmayı başardı ve finalde Mormenkşe ile geçen yıl olduğu gibi kupa için mücadele etme hakkı kazandı. Yenicami geçen yıl finali Lefke’ye kaybetmişti.

STAT: Atatürk.

HAKEMLER: Serkan Şimşek, Murat Çalışkan, Serkan Altın.

YENİCAMİ: Yusuf Yontar, Serkan Önet, Erbay Bertiz, Erdoğ Barkınay (Adil Yalçın Uçar), Erkan Neval Esengül (Çağdaş Arslan), Serhan Önet, Uğur Sönmez, Hüseyin Sadıklar (Behiç Kum), Halil Turan, Batshi Tshinozola Patrick, Esin Sonay. (Teknik Direktör: Turan Altay).

YALOVA: Mustafa Dağman, Hazat Berhan Tip, Ahmet Karal, Ahmet Hasan, Burak Koçar, Çağan Ayatay, Muammer Tip (Adem Özbenek), Şahin Şeker, Yusuf Özbahar (Hasan Nalbant), Ali Karayel, Mahmut Küçükakaçalı (Mehmet Kum). (Teknik Direktör: Gökmen Davutoğlu).

GOLLER: Dk:38 Hüseyin Sadıklar, dk:65 Esin Sonay, dk:89 Batshi Patrick (YAK).

 

Pepsi Kıbrıs Kupası’nın yarı final karşılaşmasında rakibi Yalova’yı 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden Yenicami Ağdelen Kulübü (YAK) , adını finale yazdıran ilk takım oldu.

Karşılaşma boyunca sütün olan taraf YAK idi. 38’inci dakikada, sağ kanattan gelişen YAK atağında yapılan ortada topla buluşan Hüseyin Sadıklar’ın yan röveşata vuruşunda top Yalova kale ağları ile kucaklaştı, YAK:1 – Yalova:0.

Karşılaşmanın ilk yarısı YAK’ın 1-0’lık galibiyetinde kapandı. İkinci yarıda yine YAK üstünlüğü vardı.

65’inci dakikada, Erkan Neval Esengül’ün soldan ortasında topa iyi yükselen golcü futbolcu Esin Sonay, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi, YAK:2 – Yalova:0.

89’uncu dakikada, YAK’tan Halil Turan kendi çabaları ile kaleci alanına kadar indi ve topu boş pozisyondaki arkadaşı Batshi Patrick’e “Al da at” dercesine bıraktı. Bu futbolcu da topu kaleye göndererek, karşılaşmanın skorunu YAK:3 – Yalova:0 olarak ilan etti.

Karşılama sonunda Yalova taraftarı, karşı tribündeki Doğan Türk Birliği’nin yanında gitti ve iki takım taraftarı yaklaşık 10 dakika birlikte tezahürat yaptı.

-----------------------

KKTC Seçim Sonuçları dETAY'da

----------------------

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
  • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
  • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
  • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
  • 2026 Dünya Kupası’nda ilk finalist İspanya
  • Balıkçılık sektörünün mevcut durumu Laguna’da masaya yatırıldı
  • KAYAD: Lapta'daki cinsel taciz iddiasında mağdur çocuk sayısı yediye yükseldi
  • Bitter çikolata sağlıklı mı? Faydaları ve riskleri neler ve ne kadar tüketilmeli?
  • Kabızlığa iyi gelebilecek altı besin ve takviye
  • Çocuklarda Yaz Hastalıklarına Dikkat!
  • Yedek subay aday adaylarına son yoklama uyarısı: Son tarih bugün!
1/20