• BIST 10759.56
  • Altın 6278.79
  • Dolar 49.9618
  • Euro 55.9053
  • Lefkoşa 13 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 12 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 10 °C

Kıbrıslı Türk dünya sahnesinde

Türkiye adına yarışacak!
Kıbrıslı Türk dünya sahnesinde
Fitness sporuna ilginin her geçen gün arttığı ülkemizde yetişen sporculardan Meter Mevsimler, fitness sporunun 'best model'i olarak gösterilen Londra UK Muscle Model'de Türkiye'yi temsil etti.

Fitness sporuna ilginin her geçen gün arttığı ülkemizde yetişen sporculardan Meter Mevsimler, fitness sporunun 'best model'i olarak gösterilen Londra UK Muscle Model'de Türkiye'yi temsil etti.

Londra'da gerçekleştirilen Londra UK Muscle Model yarışmasına katılarak Türkiye'yi temsil eden Meter Mevsimler, Türkiye'nin uluslararası fuarlarda temsil edilmesinin önünü açtı.

Uluslararası spor markalarının takip ettiği ve reklam yüzlerini belirlediği bir organizasyon haline gelen yarışmada Meter Mevsimler en dikkat çeken sporculardan biri oldu. Bu kapsamda dünyaca ünlü sporcuların çalıştığı Hollandalı giyim firması Aesthetix era Meter Mevsimler ile sözleşme imzaladı. Meter Mevsimler, 28 sporcunun yer aldığı yarışmada profesyonel anlaşma yapan 2 isimden biri oldu. Mevsimler, böylece dünyaca ünlü firmaların dikkatini cekmeyi basararak ilk kez dünyadaki en iyi sporcular ile aynı sponsorluk anlaşmasına imza attı.

photo

Yaptığı anlaşma sayesinde dünyaca ünlü markanın Türkiye'ye gelmesini de sağlayan Mevsimler, bu yıl içerisinde Las Vegas, Köln, Melbourne, Birmingham gibi ülkelerde yapılacak olan uluslararası fuarlarda Türk sporcu olarak ülkemizi temsil edecek.

Meter Mevsimler; Roger Snipes, Sergi Constance, Jaco D Bruyn ve Tom Coleman gibi fitness sporunun en ünlü isimlerinin keşfedildiği yarışmadaki başarısıyla Türkiye'de fitness sporu ile ilgilenen sporcular için de öncü oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Filo Jet faciasında 9 zanlı bugün 9’uncu kez mahkemeye çıkarılıyor
  • LAÜ’de müzik, dans ve sanat dolu etkinlikler düzenlendi
  • ARUCAD öğretim üyesi Uzman’ın tasarımı “Cup Design Call” kitabında yer aldı
  • Üstel İskele'de vurguladı... Gençlerin hayallerini gerçekleştirmesi için zemin hazırlıyoruz
  • İnsanlar neden telefonlarının kendilerini dinlediğini düşünüyor?
  • Erhürman: İş olsun diye üçlü görüşme yapmam
  • İskele Yarı Maratonu Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
1/20