• BIST 14827.35
  • Altın 6160.61
  • Dolar 46.4289
  • Euro 53.0934
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Müteahhitlerin Eylemi Sürüyor

Müteahhitlerin Eylemi Sürüyor
Müteahhitlerin Eylemi Sürüyor

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’nin Başbakanlık ve İçişleri Bakanlığı önündeki eylemi devam ediyor. 
Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, birliğin 28 Temmuz tarihinden beridir sürdürdüğü eylemle ilgili açıklama yaptı.
Gürcafer, UBP Genel Sekreteri ve Milletvekili Ersan Saner’in “Mağusa – İskele – Yeniboğaziçi İmar Planı çalışmasını” önce Başbakan Ersin Tatar’a ardından da İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars’a ulaştırdığının bilgilerine geldiğini kaydetti. 
“Hükümet ortağı tarafların plan üzerinde uzlaşması hususunda bir zemin olması veya olmaması eylemimizin seyrine ışık tutacaktır” diyen Gürcafer, hükümetten konuyla ilgili “bir ses, bir açıklama” beklediklerini belirtti. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler