• BIST 10959.89
  • Altın 5775.759
  • Dolar 42.5125
  • Euro 49.5534
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 22 °C
  • Girne 21 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • İskele 22 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 12 °C

Özersay: “Mevcut geçiş kapılarındaki sıkıntıların giderilmesi için çaba harcayacağız”

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan ve bazı bürokratlarla birlikte Beyarmudu ve Pile'yi ziyaret etti.
Özersay: “Mevcut geçiş kapılarındaki sıkıntıların giderilmesi için çaba harcayacağız”

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan ve bazı bürokratlarla birlikte Beyarmudu ve Pile'yi ziyaret etti.

Özersay, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada “Hem geçişlerde zaman zaman yaşanan sıkıntıların giderilmesi için yapılabilecekleri yerinde değerlendirdik, hem de bölgedeki vatandaşların sorunlarını ve görüşlerini dinledik. Geçişlere dair polisimizden bilgi edindik ve her iki yerleşim yerinde muhtarlarımızla da görüşüp önerilerini aldık.” dedi.

Derinya ve Aplıç kapılarının açılmasını olumlu bulduklarını ve desteklediklerini kaydeden Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Özersay, önümüzdeki dönemde mevcut geçiş kapılarındaki sıkıntıların aşılması ve vatandaşların gündelik hayatının kolaylaştırılmasına daha fazla odaklanılması gerektiğini vurguladı. Özersay, bu yönde çalışmalar yürüteceklerini kaydetti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler