• BIST 13509.76
  • Altın 6808.9
  • Dolar 48.7187
  • Euro 55.926
  • Lefkoşa 23 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 24 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Sağlığını Romanya ve Türkiye'de değil, YDÜ'de buldu!

Romanya ve Türkiye’deki sağlık kurumlarında çare bulamayan 43 yaşındaki Romanyalı hasta, YDÜ’de sağlığına kavuştu.
Sağlığını Romanya ve Türkiye'de değil, YDÜ'de buldu!

Romanyalı hasta ilk olarak Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji  Kliniği ile iletişime geçerek hastalığın tedavi süreci hakkında bilgi aldı daha sonra tedaviye ikna olarak Romanya’dan Kıbrıs’a geldi. Öncelikle Ortopedi ve Travmatoloji Servisi’ne yatırılarak, tedavi için operasyon öncesi ileri tetkik ve planlama yapılan hasta daha sonra ameliyata alındı.

Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kaan Erler başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirilen total kalça protezi ameliyatının ardından hasta, 24 saat içinde tüm kalça hareketlerini yapabilecek duruma gelerek, ayağa kalkıp adım attı.  Ameliyat sonrası 7. günde, hastaya fizik tedavi programı da uygulanarak, hasta ve hasta yakını, total kalça protezi bulunan hastaların uygulaması gereken hareketler hakkında bilgilendirilerek taburcu edildi.

 

Romanyalı hasta 25 yıldır hemşire olarak bir üniversite hastanesinde çalıştığını, uzun yıllar bu  hastanede tedavi gördüğünü, uygulanan tedavinin sonuç vermemesi üzerine, Türkiye’de başvurduğu sağlık kurumlarında da olumlu sonuçlar alınamaması üzerine, internet üzerinden yaptığı araştırmalar sonucu çareyi Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde aramakta bulduğunu anlattı.  Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde sağlığına kavuşan Romanyalı hasta, başta Prof. Dr. Kaan Erler olmak üzere tedavi sürecinde bulunan tüm doktor, hemşire ve sağlık personeline teşekkür ederek, çok rahat bir ameliyat süreci ile sağlığına kavuştuğunu ifade etti. 

 

Prof. Dr. Kaan Erler; “Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Ekip Ruhuyla Hasta Odaklı Hizmetler Veriyor”

Hastanın tedavi amacıyla Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ni tercih etmesi konusunda açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Kaan Erler, yurtiçinden ve yurt dışından olmak üzere birçok hastanın Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ni tercih ettiğini, uzman kadro ve teknolojik olanaklardan yararlanarak sağlığına kavuştuğunu belirtti.  Prof. Dr. Kaan Erler konuşmasına şöyle devam etti;  “Hastanın bizi tercih etmesindeki en önemli faktör, hastanemizin teknik olarak oldukça iyi bir donanıma sahip olması ve ekip ruhuyla, hasta odaklı çalışılıyor olmasından kaynaklanmaktadır.  Tüm bu faktörlerin biraraya toplandığı süreçte, hastanın tedavisi başarı ile sonuçlandı, hasta hastanemizden aldığı sağlık hizmetinden memnun bir şekilde ayrıldı.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
  • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
  • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
  • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
  • 2026 Dünya Kupası’nda ilk finalist İspanya
  • Balıkçılık sektörünün mevcut durumu Laguna’da masaya yatırıldı
  • KAYAD: Lapta'daki cinsel taciz iddiasında mağdur çocuk sayısı yediye yükseldi
  • Bitter çikolata sağlıklı mı? Faydaları ve riskleri neler ve ne kadar tüketilmeli?
  • Kabızlığa iyi gelebilecek altı besin ve takviye
  • Çocuklarda Yaz Hastalıklarına Dikkat!
  • Yedek subay aday adaylarına son yoklama uyarısı: Son tarih bugün!
1/20