• BIST 10992.74
  • Altın 5781.737
  • Dolar 42.5064
  • Euro 49.5773
  • Lefkoşa 21 °C
  • Mağusa 22 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 19 °C
  • İskele 22 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 13 °C

Tarkan 3. Köprü yüzünden İstanbul'u terk etti

Tarkan 3. Köprü yüzünden İstanbul'u terk etti

Doğayla iç içe yaşamayı seven ve sesiz sakin yerleri tercih eden Tarkan, sonunda hayalini gerçekleştirdi.

İstanbul'da biri Tarabya'da biri de Polonezköy'de olmak üzere iki evi bulunan Megastar, evlerinin yol inşaatı ve 3. köprü güzergâhında kalması nedeniyle yeni yaşam alanı arayışına girmişti.

Sanatçının tercihi ise çok sevdiği ve geçmişte de taşınacağı iddia edilen Şirince Köyü oldu.

DOSTLARINA ŞİRİNCE'DEKİ EVİNDE PARTİ VERİYOR

Sakin ve gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi seven Tarkan, uzun arayışlar sonunda Şirince'de tam istediği gibi bir çiftlik evi satın aldı.

Almanya'da Berlin'de, Türkiye'de Şirince'de kalan Megastar, İstanbul'a ise artık sadece işlerini takip etmek için geliyor.

Ünlü sanatçı, Amerika'dan ve Almanya'dan gelen dostlarını Şirince'de ağırlayıp yeni evinde partiler düzenliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler