• BIST 10759.56
  • Altın 6266.84
  • Dolar 49.9638
  • Euro 55.8314
  • Lefkoşa 15 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 12 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C

Terör örgütü DAİŞ'ten Türkiye'ye küstah tehdit!

Terör örgütü DAİŞ'ten Türkiye'ye küstah tehdit!

Terör örgütü DAİŞ'in Türkçe yayın yapan www.darülhilafe.com adlı internet sitesi, bir duyuru yayınlayarak Türkiye'nin kendilerine yönelik baskı ve engellemelere devam etmesi halinde, ülkeyle farklı bir sayfa açacakları tehdidinde bulundu.

DAİŞ, Suriye'nin Rakka kentinde Türkçe yayın yapan internet sitesi www.darülhilafe.com aracılığıyla Türkiye'yi tehdit etti.

Site yönetimi, son günlerde Türkiye'nin çeşitli illerinde DAİŞ'e yönelik operasyonlar düzenlenmesi ve sitelerinin kapatılması nedeniyle tehdit dolu sözler içeren bir duyuru yayınladı.

Söz konusu site, DAİŞ propagandası yapıldığı gerekçesiyle Türk Telekominasyon Kurumu tarafından 12 Temmuz Pazar günü erişime kapatılmıştı.

Sitede yer alan tehdit duyurusunda, "Tağut Türkiye devleti darulhilafe.com sitemizi kendi ülkesinde erişime kapatmıştır. Son zamanlarda Türkiye devletinin Müslümanlara yönelik yapmış olduğu baskılar açıkça hissedilir olmuştur. Gerek muhacir kardeşlerimizin yakalanması, gerekse Türkiye vatandaşı olan Müslümanların tutuklanması ve son olarak basın özgürlüğümüzü kısıtlanmaya çalışan Türkiye devleti muvahhid Müslümanlara düşmanlığını izhar etmiştir" denildi.

Duyuru, şöyle devam ediyor: "Türkiye'de her türlü, kumar, içki vs. siteleri ve bunların ihtiyaç duydukları tüm basın yayın araçlarını sınırsızca kullanırlarken sadece dini yayın yapan ve Ortadoğu'daki Müslümanların durumunu göstermeye çalışan basın yayın araçlarına engelleme yapılmaktadır. İbnelere demokrat olanlar Müslümanlara bir türlü demokrat olamadılar. Türkiye devletine her gün değişik şekillerde saldırı yapıp, ülke içinde araba yakma, asker, polis öldürme, yol kesme, haraç toplama ve daha saymaya gerek duymadığımız ve her türlü Türkiye devletine saldırı yapanlar diledikleri şekilde basın ve yayın araçlarını sınırsızca kullanmaktadırlar."

"MÜSLÜMANLARIN ÖZGÜRLÜKLERİ KISITLAMAYA..."

"Şu ana kadar Türkiye'ye hiçbir saldırı yapmayan ve hiçbir şekilde zarar vermeyen Müslümanların özgürlükleri kısıtlanmaya ve bu konudaki engellemeleri devam edip artarsa Müslümanların da buna karşılık verebileceğini unutmasınlar" tehdidinin yer aldığı duyuruda" Türkiye devletinden beklentimiz; Türkiye devletine hiçbir zararı olmayan Müslümanlara yönelik yapmış olduğu engellemeleri bir an evvel kaldırmasıdır. Ve bu anlamda Müslümanlara yönelik baskısını kaldırmasıdır. Bu baskı ve engellemeler devam ederse Türkiye devletiyle farklı bir sayfa açacağımızı duyururuz" ifadeleri kullanıldı.

www.darülhilafe.com adlı haber sitesi DAİŞ medya bakanlığı birimi tarafından 5 ay önce Rakka'da faaliyete geçirilmişti. Hilafetin olduğu topraklar anlamına gelen darülhilafe adlı site, DAİŞ lehine yaptığı haberlerle dikkat çekmişti.

Etiketler:
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÖNE ÇIKANLAR
    • Filo Jet faciasında 9 zanlı bugün 9’uncu kez mahkemeye çıkarılıyor
    • LAÜ’de müzik, dans ve sanat dolu etkinlikler düzenlendi
    • ARUCAD öğretim üyesi Uzman’ın tasarımı “Cup Design Call” kitabında yer aldı
    • Üstel İskele'de vurguladı... Gençlerin hayallerini gerçekleştirmesi için zemin hazırlıyoruz
    • İnsanlar neden telefonlarının kendilerini dinlediğini düşünüyor?
    • Erhürman: İş olsun diye üçlü görüşme yapmam
    • İskele Yarı Maratonu Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi
    • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
    • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
    • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
    • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
    • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
    • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
    • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
    • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
    • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
    • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
    • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
    • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
    • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
    1/20