• BIST 13509.76
  • Altın 6810.4
  • Dolar 48.7246
  • Euro 55.9374
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 24 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Uçanok, mahkemede darp edilişini anlattı

Uçanok, mahkemede darp edilişini anlattı

Mağusa’da 2014 yılı içerisinde Ali Osman Uçanok’u ciddi şekilde darp ederek vahim bedensel zarara uğratan sanık Özcan Hangün, Akif Uygur, Ömer Satıağalar ve Cüneyt Arık’ın duruşmasına dün de devam edildi. Bu kez mahkemede Ali Osman Uçanok kürsüye çıktı ve darp edilişini anlattı.

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da 5 Temmuz 2014 tarihinde Ali Osman Uçanok’u ciddi şekilde darp ederek burun kemiğini, çene kemiğini ve elmacık kemiğini kırarak vahim bedensel zarara uğratan sanık Özcan Hangün, Akif Uygur, Ömer Satıağalar ve Cüneyt Arık’ın duruşması devam ediyor.

Dün de kaldığı yerden devam edilen duruşmada bu sefer müşteki Ali Osman Uçanok konuştu. Uçanok’un tanıklığının bitmesinin ardından duruşmaya devam edilmek üzere 15 Eylül tarihine ertelendi.

UÇANOK: “HER 4 SANIKTAN DA ŞİKAYETÇİYİM...”

Dünkü oturumda tanıklık eden ve olay günü yaşadıkarını mahkemeye aktaran müşteki Ali Osman Uçanok, sanık Özcan Hangün, Akif Uygur, Ömer Satığalar ve Cüneyt Arık’ın 5 Temmuz 2014 tarihinde saat 13:00 raddelerinde ofisine geldiğini ve sanık Hangün ile beton işi hakkında konuşmaya başladıklarını söyledi. Sanık Hangün’ün kendisine Çayırovada’ki şubeden beton aldığını ve ödemeyi çekle yapmak istediğini ancak Çayırovada’ki şubede çalışan görevli tarafından çeklerin kabul edilmediğini söylediğini belirten Uçanok, sanık Hangün’e çeklerin kabul edilmemesinin izahatını yaptığını anlattı.

Sanık Akif Uygur’un o sırada su sebilinden su aldığını, sanık Cüneyt Arık’ın kapının içinde durduğunu, sanık Özcan Hangün ile Ömer Satıağaların ise oturduğunu anlatan Uçanok, aniden başının döndüğünü ve o sırada sanık Uygur’un kendisine doğru yumruk atmak için hamle yaptığını gördüğünü, sanık Satığalar’ın ise kendisine vurduğunu hayal meyal hatırladığını söyledi.

Müşteki Uçanok, sanık Uygur ile Satıağalar’ın kendisine vurduğunu yineleyerek, her 4 sanıkdan da şikayetçi olduğunu söyleyip “Hepsinin beni dövmek için geldiğini düşünüyorum” dedi.

anıklara kesinlikle küfür etmediğini de söyleyen Uçanok, sanık Uygur’un kendisine vurmasını gerektirecek her hangi bir sözün ya da diyaloğun olmadığını söyledi. Uçanok, sanık Uygur tarafından aldığı ilk yumruktan sonra sanık Hangün’ün bu durumu istese engelleyebileceğini ama sessiz kaldığını be ve kendisini kanlar içerisinde bırakarak arkalarını dönüp kaçtıklarını söyledi.

AVUKAT İLHAN İDDİALARDA BULUNDU...

Sanıkları Avukatı Yunsal İlhan, müşteki Ali Osman Uçanok’u istintakı sırasında bir takım iddialarda bulundu. İlhan, Uçanok’a, sanık Ömer Satığalar’ın kendisine vurduğunu hatırlamadığını çünkü o an baygınlık geçirdiğini ve mahkeme huzurunda kamera görünütülerinden gördükleriyle şahadet verdiğini iddia etti. Sanık Özcan Hangün’ün olayın başlamasından 3 saniye sonra ayağa kalkarak olaya müdahale etmeye çalıştığını ve diğer sanıkları eliyle dışarıya çıkmak için yönlendirdiğini, sanık Hangün’ün üstlendiği rolün olayı ayırmak olduğunu iddia etti. Uçanok ise bu iddialara “Doğrudur ama olay bitmişti” yanıtını verdi.

DURUŞMA 15 EYLÜL’E ERTELENDİ

Duruşma, devam edilmek üzere ve yeni tanıkların hazır edilmesine olanak sağlamak üzere 15 Eylül tarihine ertelendi.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÖNE ÇIKANLAR
    • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
    • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
    • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
    • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
    • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
    • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
    • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
    • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
    • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
    • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
    • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
    • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
    • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
    • 2026 Dünya Kupası’nda ilk finalist İspanya
    • Balıkçılık sektörünün mevcut durumu Laguna’da masaya yatırıldı
    • KAYAD: Lapta'daki cinsel taciz iddiasında mağdur çocuk sayısı yediye yükseldi
    • Bitter çikolata sağlıklı mı? Faydaları ve riskleri neler ve ne kadar tüketilmeli?
    • Kabızlığa iyi gelebilecek altı besin ve takviye
    • Çocuklarda Yaz Hastalıklarına Dikkat!
    • Yedek subay aday adaylarına son yoklama uyarısı: Son tarih bugün!
    1/20