• BIST 13436.76
  • Altın 6840.38
  • Dolar 48.6709
  • Euro 56.0541
  • Lefkoşa 36 °C
  • Mağusa 33 °C
  • Girne 31 °C
  • Güzelyurt 33 °C
  • İskele 33 °C
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 18 °C

Yarımbaş: “KKTC’de görev yapmak bizim için bir sevdaydı”

Başbakan Yardımcısı Denktaş, eski ve yeni Sivil Savunma Başkanlarını kabul etti...
Yarımbaş: “KKTC’de görev yapmak bizim için bir sevdaydı”

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığını devredecek Fatih Yarımbaş ve görevi devralacak yeni Başkan Erdoğan Çelebi’yi kabul etti.

Yarımbaş: “KKTC’de görev yapmak bizim için bir sevdaydı”

Bugün saat 14.00’de bakanlıkta gerçekleşen görüşmede, görevi devredecek olan Fatih Yarımbaş, görevi sürecinde elinden geldiği kadar Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığını en üst seviyeye çıkarmak için çalıştığına dikkati çekerek, bu dönemde başta Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş olmak üzere herkesin kendilerine yardımcı olduğunu belirterek teşekkür etti.

“KKTC’de görev yapmak bizim için bir sevdaydı, şimdi kalbimizde bir aşk. İnşallah daha güzel günlerde Kıbrıs Türk Halkı ile yeniden bir arada oluruz” diyen Yarımbaş, onur ve gururla üstlendiği görevini devralacak başkanında aynı şevkle çalışacağına olan inancını dile getirerek, huzurla veda etmenin rahatlığını yaşadığını söyledi.

ÇELEBİ: “ÖNCELİĞİMİZ, YÜKSELTİLEN STANDARTLARI YİNE HEP BİRLİKLE DAHA DA İLERİYE GÖTÜRMEK”

İki yıllık görevi süresince standartları çok çok yükseltmiş olan Fatih Yarımbaş’tan görevi almanın gururunu yaşadığını ifade ederek sözlerine başlayan Sivil Savunma Teşkilatı yeni Başkanı Erdoğan Çelebi ise işlerinin hakikaten zor olduğunu ancak önceliklerinin, yükseltilen standartları yine hep birlikle daha da ileriye götürmek için çabalamak olduğunu söyledi.

DENKTAŞ: “DOSTLUK BÂKİ KALIYOR”

Kabulde görevi devredecek Fatih Yarımbaş’a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, ülkeye yapmış olduğu hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

 

 

 

Kendileri açısından bu tür uğurlamalar ve karşılamaların hem hoş, hem de üzüntü verici olduğunun da altını çizen Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Fatih Yarımbaş’a; “iki yıl koskoca bir dostluk kuruyorsunuz, sonra ayrılıp gidiyorsunuz. Ancak bâki kalan dostluk oluyor. Yeniden sizleri ülkemizde görmek istiyoruz” diye konuştu.

Serdar Denktaş, Fatih Yarımbaş’a bundan sonraki görevlerinde başarılar da diledi.

Göreve atanan Erdoğan Çelebi’ye de yeni görevinde başarılar dileyen Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı, yeni Başkan döneminde de Sivil Savunma Teşkilatı ile birlikte aynı şekilde el ele mücadele edeceklerini ve işleri el birliği ile birlikte yürüteceklerini sözlerine ekledi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
  • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
  • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
  • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
  • 2026 Dünya Kupası’nda ilk finalist İspanya
  • Balıkçılık sektörünün mevcut durumu Laguna’da masaya yatırıldı
  • KAYAD: Lapta'daki cinsel taciz iddiasında mağdur çocuk sayısı yediye yükseldi
  • Bitter çikolata sağlıklı mı? Faydaları ve riskleri neler ve ne kadar tüketilmeli?
  • Kabızlığa iyi gelebilecek altı besin ve takviye
  • Çocuklarda Yaz Hastalıklarına Dikkat!
  • Yedek subay aday adaylarına son yoklama uyarısı: Son tarih bugün!
1/20