YDP Genel Sekreteri Erşah Sabit Yılmaz, yerel seçimlere ittifaksız gireceklerini açıkladı.
18 bölgede kendi adaylarıyla sahada olacaklarını belirten Yılmaz, aday hazırlıklarının sürdüğünü ve güçlü bir kadro oluşturduklarını ifade etti.


YDP Genel Sekreteri Erşah Sabit Yılmaz, yerel seçimlere ittifaksız gireceklerini açıkladı.
18 bölgede kendi adaylarıyla sahada olacaklarını belirten Yılmaz, aday hazırlıklarının sürdüğünü ve güçlü bir kadro oluşturduklarını ifade etti.
Basketbol'da transfer dönemi 1 Eylül'de başlıyorKKTC Basketbol Federasyonu, 2026-2027 basketbol sezonu transfer döneminin 1-15 Eylül 2026 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini açıkladı.
Akansoy'dan Üstel'e KKTC'deki "Süleymancılar Tarikatı" hakkında sorularAkansoy’dan Üstel’e “Süleymancılar” sorusu: “Hükümet ne yapıyor?”
KKTC ve Donör Skandalı Dünya BasınındaBBC: Kuzey Kıbrıs’taki tüp bebek tedavilerinde 30 çocuk için yanlış donör şüphesi var!
Karma oy kaldırılıyor... Karar komiteden UBP oyları ile geçti...Seçim ve Halkoylaması Yasası’nda “karma oy” sisteminin kaldırılmasını öngören tadilat önerisi, Hukuk ve Siyasi İşler Komitesi’nden oy çokluğuyla geçti.
CTP: Seçim sisteminin temel kuralları seçimlere çok kısa süre kala değiştirilmemeliCTP, “Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Önerisi”nin komiteden oy çokluğuyla geçirilerek Genel Kurul’a sevk edilmesine tepki göstererek, seçim sisteminin temel kurallarının seçimlere kısa süre kala ve siyasi gündemin baskısı altında değiştirilmesinin
Beş bin yıllık problem: İyi karpuz nasıl seçilir
Gezegenlerin İsimleri: Dünya'nın Adı Neden Dünya'dır?
İşte Ortadoğu'da Savaşın yüzü
Vücuttaki B12 vitamini eksikliğinin 5 belirtisi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.