• BIST 13410.54
  • Altın 6163.92
  • Dolar 47.532
  • Euro 54.6926
  • Lefkoşa 29 °C
  • Mağusa 32 °C
  • Girne 29 °C
  • Güzelyurt 27 °C
  • İskele 32 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 30 °C

Yıldız Tilbe sahnede çıldırdı!

Yıldız Tilbe geçen çarşamba akşamı İstanbul Sarıyer'de bir alışveriş merkezinin içinde yer alan gece kulübünde sahneye çıktı. Tilbe'ye 7 kişilik orkestrası eşlik etti.
Yıldız Tilbe sahnede çıldırdı!

''BEN YILDIZ'IM! KENDİNİZE GELİN''

Kanal D'deki '2. Sayfa'nın haberine göre, ilerleyen dakikalarda şarkıcı orkestrasındakileri ''Ben Yıldız'ım kendinize gelin! Doğru çalın.'' diyerek sert dille uyardı.

Sahnede gerginlik olduğunu hayranlarının da hissetmesiyle Yildız Tilbe konseri erken bitirdi. Sahne sonrasında da orkestrasındaki 7 müzisyen için ''İşlerine son verilsin'' talimatını verdirtti. Tilbe'nin bu tavrından sonra ekipten 4 kişi işinden oldu.

O DA KEMANCIYI TOKATLAMIŞTI

yildiz.jpg

9 yıl önce eğlenmeye gittiği bir mekanda sahneye davet edilen Muazzez Abacı da genç kemancıyı "Şarkıyı iyi takip edemiyorsun" diye tokatlayıp, sonra da kemanını kırmıştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler