• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • Lefkoşa 12 °C
  • Mağusa 12 °C
  • Girne 15 °C
  • Güzelyurt 12 °C
  • İskele 12 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Yükseliş Hentbol’den anlamlı turnuva

2008 yılında yapımına başlanan tesis 2017 yılında açılışı yapılarak faaliyete geçti. Organizasyonda 4 kategoride 21 takımın katılımıyla iki gün boyunca 42 maç oynandı. Turnuva'da takımlar organizasyonun verdiği anı formalarıyla mücadele etti.
Yükseliş Hentbol’den anlamlı turnuva

Yükseliş Hentbol İhtisas Spor Kulübü, 1-2 Eylül 2018 tarihlerinde Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu'nun himayelerinde, Gönyeli Belediyesi ve KKTC Hentbol Federasyonu'nun katkılarıyla 1. Kezban Bürüncük Kolozali Plaj Hentbol Anı Turnuvası’nı düzenledi. Yükseliş Hentbol İhtisas Spor Kulübü oluşturduğu kendi bütçesi ve Gönyeli Belediyesi’nin katkılarıyla ülkeye kazandırılan Yükseliş Spor Tesisleri, bir ilke imza atarak Plaj Hentbolunu kente taşıdı. 
Tesis, güçlü ışıklandırması ile müsabakaların gece de oynanabilmesine imkan tanıdı. 

4 kategori 21 takım

2008 yılında yapımına başlanan tesis 2017 yılında açılışı yapılarak faaliyete geçti. Organizasyonda 4 kategoride 21 takımın katılımıyla iki gün boyunca 42 maç oynandı. Turnuva'da takımlar organizasyonun verdiği anı formalarıyla mücadele etti.

ŞÖLEN GİBİ

Organizasyon akışında Yükseliş master erkek takımı ile KKTC Hentbol Fedrasyonu hakem karması gösteri maçı, Oya Değer Zumba dans gösterisi, Atatürk İlkokulu minikler gösteri maçı, KKTC master kadınlar karması gösteri maçı, Nev Fitnes çocuk takımı (Dünya ve Avrupa Şampiyonları) gösterisi, Ayşe Yetkiner ve partneri Bachata dans gösterileri ile şölen havasında izleyenlere doyumsuz anlar yaşattı.
İkinci gün final maçları sonunda turnuvaya katkıda bulunanlara, hakemlere, basına plaket ve teşekkür belgeleri verildi. Şampiyon takımlara kupaları ile para ödülleri verilirken ikincilere kupaları takdim edildi.

ŞAMPİYONLAR

Genç Erkekler'de Tabba Lamarina, Genç Bayanlar'da Örensel Cyprus Team, Büyük Erkekler'de Cafe Sumi, Büyük Bayanlar'da Örensel Cyprus Team, şampiyonluğa ulaşan takımlar oldu.
Yükseliş Hentbol İhtisas Spor Kulübü Başkanı Turgut Bürüncük yaptığı açıklamada, başta Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu başkanı Hasan Karaokçu'ya, Gönyeli Belediye başkanı Ahmet Yalçın Benli'ye, KKTC Hentbol Federasyonu başkanı Bahadır Ayhan'a ve turnuvada görev alan KKTC Hentbol Federasyonu bünyesindeki hakemlere, organizasyon komitesine, turnuvaya katılan tüm sporcular ve kulüplerine, turnuvaya maddi, manevi katkıda bulunan Sun Group, Kerpiç Ltd., Girne Con Kahveleri, Evsu, Efes Pilsen, Kaner ltd., Amcacık Ticaret ve Atlex'e, organizasyonun akışında görev alanlara ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu başkanı Hasan Karaokçu ise "Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu camiası olarak Yükseliş H.İ.S.Kulübüne, KKTC Hentbol Federasyonuna bu organizasyonda özveri ile emekleri geçen herkese gençlerimiz ve çocuklarımız adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.
Gönyeli Belediye başkanı Ahmet Y. Benli'de "Gönyeli'nin ayrıcalıklı kent özelliğini yaşattığımız için sevinçliyiz. Bu güzide kulübümüze emek veren herkesi kutlarım" şeklinde konuştu.
KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan da "Turnuva'da hakemlerime, organizasyon komiteme ve hentbol sporuna gönül veren tüm sporculara iyi bir organizasyon yaşatan ve önem gösteren Yükseliş Hentbol İhtisas Spor Kulübü başkanı Turgut Bürüncük ve şahsında görev yapan tüm arkadaşlara teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler