• BIST 11336.55
  • Altın 5942.07
  • Dolar 42.7319
  • Euro 50.1895
  • Lefkoşa 18 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 1 °C

İsviçre’den Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 38 bin euro bağış..

İsviçre, Kıbrıs Kayıp Şahıslar Komitesi’ne bugün yaptığı 38 bin Euro’luk bağışla, son iki yıldaki katkısını 71 bin Euro’ya yükseltti.
İsviçre’den Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 38 bin euro bağış..

Komiteden yapılan açıklamaya göre, İsviçre bugün, Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 38 bin Euro bağışta bulundu.

Son iki yılda ikinci kez yapılan bu bağışla İsviçre’nin toplam bağış miktarı 71 bin Euro’ya ulaştı.

Kayıp Şahıslar Komitesi, bağıştan dolayı İsviçre’ye teşekkür ederek, bağışın; kayıpların bulunması, kimliklendirilmesi ve ailelerine teslim edilerek defnedilmeleri amacıyla yürüttüğü projede kullanılacağını belirtti.

Açıklamada, bugüne kadar 618 Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum kaybın bulunarak kimlik tespitlerinin yapıldığı ve ailelerine teslim edilerek defnedildikleri de bildirildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler