• BIST 10759.56
  • Altın 6222.13
  • Dolar 49.9259
  • Euro 55.7152
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 18 °C
  • Girne 19 °C
  • Güzelyurt 15 °C
  • İskele 18 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

DAÜ İç Mimarlık Bölümü, Yüksek Şeref ve Şeref Belge Törenini Düzenledi

Bahar Dönemi'nde başarı gösteren öğrencilerin ödüllendirildiği törende, "Mağusa Suriçi Silueti" projesi sergilendi ve emekliye ayrılan Nilgün Kadıoğlu’na anı plaketi takdim edildi.
DAÜ İç Mimarlık Bölümü, Yüksek Şeref ve Şeref Belge Törenini Düzenledi

 

DAÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ, İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ YÜKSEK ŞEREF VE ŞEREF BELGE TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü, 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Yüksek Şeref ve Şeref Belge Töreni’ni büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Etkinlik, öğrencilerin başarılarının kutlanmasının yanı sıra yaratıcı projelerin sergilendiği anlamlı bir organizasyon olarak dikkat çekti.

 

İç Mimarlık Bölüm akademisyenleri, öğrencileri ve öğrenci velilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen tören, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Afet Coşkun’un açılış konuşması ile başladı. Tüm öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Doç. Dr. Coşkun, “İç Mimarlık Bölümü, her zaman çağdaş, anlayışlı, çevreye duyarlı, yeniliğin peşinde, meraklı, düşünen, sorgulayıcı, bilgiye aç, öğrenmeye hazır, insan sağlığı ve hayatını merkezde tutan, teknoloji ve bilişimi yakından takip eden, güvenliği ön planda düşünen öğrenciler yetiştirmek için gayret sarf etmektedir. Mezunlarımızdan da takip ettiğimiz için biliyoruz ki, akreditasyonlarımız ve eğitimde kalite anlayışımızla bunu başarıyoruz” diyerek, geleceğin iç mimarlarını ve bu başarıya ortak olan akademisyenleri de kutladı.

 

“Mağusa Suriçi Silueti” Projesi Sergilendi

Etkinlikte, İç Mimarlık Tarihi I dersi kapsamında hazırlanan 'Mağusa Suriçi Silueti' başlıklı öğrenci projeleri ile çeşitli derslerde farklı temalar üzerine hazırlanan diğer çalışmalar katılımcılarla paylaşıldı. Sergi, Gazimağusa gibi tarihi ve çok katmanlı bir şehirde yaşamanın önemine vurgu yaparken, aynı zamanda öğrencilerin mesleki gelişimlerini de gözler önüne serdi.

 

Söz konusu etkinlikte uzun yıllar bölüme emek vermiş ve emekliye ayrılmış olan yönetici asistanı Nilgün Kadıoğlu’na da bir anı plaketi takdim edildi. Tören, belge takdim töreninin ardından öğrenci projeleri sergisinin gezilmesi ile son buldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Filo Jet faciasında 9 zanlı bugün 9’uncu kez mahkemeye çıkarılıyor
  • LAÜ’de müzik, dans ve sanat dolu etkinlikler düzenlendi
  • ARUCAD öğretim üyesi Uzman’ın tasarımı “Cup Design Call” kitabında yer aldı
  • Üstel İskele'de vurguladı... Gençlerin hayallerini gerçekleştirmesi için zemin hazırlıyoruz
  • İnsanlar neden telefonlarının kendilerini dinlediğini düşünüyor?
  • Erhürman: İş olsun diye üçlü görüşme yapmam
  • İskele Yarı Maratonu Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
1/20