• BIST 14104.99
  • Altın 6837.08
  • Dolar 48.4262
  • Euro 56.3324
  • Lefkoşa 35 °C
  • Mağusa 26 °C
  • Girne 32 °C
  • Güzelyurt 36 °C
  • İskele 26 °C
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 25 °C

DAÜ’den Mezunlara Özel Resepsiyon

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi mezuniyet etkinlikleri çerçevesinde, 2 Temmuz 2024 Salı günü, saat 19:00’da, DAÜ Deniz Tesisleri’nde (Beach Club) Mezuniyet Resepsiyonu gerçekleştirildi.
DAÜ’den Mezunlara Özel Resepsiyon

Lisansüstü Mezuniyet Töreni’nin ardından düzenlenen söz konusu resepsiyona DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman M. Karatepe, Prof. Dr. Ali Öztüren, Prof. Dr. Sonuç Zorlu ve Prof. Dr. Salih Katırcıoğlu, mezunlar, başarılarında payı olan veliler ile DAÜ akademik ve yönetsel personel katıldı.

 

Mezun öğrencilerin ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği resepsiyonda mezunların ve velilerin hem keyifli vakit geçirmesi hem de Kıbrıs kültürünün bir parçası olan halk danslarını yakından görmeleri adına İnönü Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu folklor gösterisi gerçekleştirdi.

 

Folklor gösterisinin ardından konuşan DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç, DAÜ’den mezun olma başarısını gösteren öğrencileri ve onların başarısında emeği geçen velilerini kutladı. Prof. Dr. Kılıç, öğrenci velilerine DAÜ’ye güvendikleri için teşekkür ederek, öğrencilerin DAÜ kalitesinde akademik olarak donanımlı birer uzman olarak mezun olduklarına vurgu yaptı. Öğrencilere gelecek hayatlarında dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar DAÜ mezunu olmalarının avantajını göreceklerini ifade eden Prof. Dr. Kılıç, mezunlara, ailelere ve tüm personele keyifli bir gece diledi.

Geceye katılanlar, Deniz Feneri müzik grubunun seslendirdiği parçalar eşliğinde keyifli bir akşam geçirdiler.  Öğrenciler ve aileler gece boyunca resepsiyona özel olarak hazırlanan mezuniyet panosu önünde anı fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
  • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
  • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
  • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
  • 2026 Dünya Kupası’nda ilk finalist İspanya
  • Balıkçılık sektörünün mevcut durumu Laguna’da masaya yatırıldı
  • KAYAD: Lapta'daki cinsel taciz iddiasında mağdur çocuk sayısı yediye yükseldi
  • Bitter çikolata sağlıklı mı? Faydaları ve riskleri neler ve ne kadar tüketilmeli?
  • Kabızlığa iyi gelebilecek altı besin ve takviye
  • Çocuklarda Yaz Hastalıklarına Dikkat!
  • Yedek subay aday adaylarına son yoklama uyarısı: Son tarih bugün!
1/20