• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Lefkoşa 14 °C
  • Mağusa 16 °C
  • Girne 17 °C
  • Güzelyurt 13 °C
  • İskele 16 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Detay’dan ücretsiz Sevgililer Günü armağanınız

Detay’dan ücretsiz Sevgililer Günü armağanınız

Ülkemizde önemli bir kitap seferberliği başlatan gazeteniz Detay, Sevgililer Günü’nde bu kez okuyucularına dev bir armağan veriyor. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz muhteşem üç eseri yarın ücretsiz olarak verecek olan Detay’ın bu kitaplarını kaçırmayın. 350 sayfadan oluşan, “Tatlılar, Pastalar ve Kurabiyeler”, “En Lezzetli Yemek Tarifleri” ve “Doğanın Mucizesi Şifalı Bitkiler” kitaplarını Gazeteniz ile birlikte sabah sabah tükenmeden alın.

 

TATLILAR, PASTALAR VE KURABİYELER

Yeni yemekler öğrenip mutfak kültürünüzü geliştirebilmek, bildiğiniz yemeklerin farklı usullerde hazırlanışı ve daha farklı tatlar kazanmasını sağlamak amacıyla sizlere “En Lezzetli Yemek Tarifleri” kitabını sunuyoruz. Kitabın içeriğinde; en leziz yemeklerin, nasıl daha pratik ve kolay hazırlanabileceğini, bununla birlikte, hazırlanması zaman alan ve “ağır yemek kültürümüz” diye tabir ettiğimiz bazı yemeklerin de detaylı anlatımını bulacaksınız. Yemekleri ansiklopedik yöntemle ele alan kitap; öncelikle çorbalar, et yemekleri, sebze yemekleri, zeytinyağlılar, pilavlar v.b. gibi kategorilere ayırıp sonra da her yemeği kendi kategorisi içinde A’dan Z’ye sıralayarak, malzeme listeleriyle birlikte sunuyor.

 

EN LEZZETLİ YEMEK TARİFLERİ

Yeni tatlılar, pasta ve kurabiyeler öğrenmenizi sağlayıp mutfak kültürünüzü geliştirebilmek, bildiğiniz tatlı ve pastaların farklı usullerde hazırlanışı ve daha farklı tatlar kazanmasını sağlamak amacıyla sizlere bu kitabı sunuyoruz. Kitabın içeriğinde; tatlıların, pasta ve kurabiyelerin, nasıl daha pratik ve kolay hazırlanabileceğini, bununla birlikte, hazırlanması zaman alan ve “ağır mutfak kültürümüz” diye tabir ettiğimiz bazı tatlı, börek, pasta ve kurabiye çeşitlerinin de detaylı anlatımını bulacaksınız. Çalışma esnasında, sizlere kolaylık olabilmesi için tarifler ansiklopedi yöntemiyle ele alnıp; öncelikle börekler, kekler, pastalar, hamurlu tatlılar, meyveli tatlılar, sütlü tatlılar, helvalar okuyuculara sunuluyor.

 

DOĞANIN MUCİZESİ ŞİFALI BİTKİLER

Şifalı bitkiler, doğanın bize sunduğu bir mucizedir. Şifalı bitkilerin, doğru kullanılması şartı ile tedavi edemeyeceği hemen hemen hiçbir hastalık yoktur. Detay ile ücretsiz olarak verilecek kitap size bir çok konuda yardımcı olacak. Kitap size bitkileri tanıtacak, etkinlik biçimleri hakkında bilgilendirecek ve bitkileri doğadan kendi ellerinizle toplayıp kurutmaya sizi davet edecek. Bu arada da sık sık şifalı bitki çayları ile kişinin kendini tedavi edebilmesinin ayrıntıları ve sınırları hakkında sizleri bilgilendirecek. Bu kitapta, hiçbir yan etki yapıcı veya zehirleyici madde içermeyen, genellikle tanınan şifalı bitkiler ve onların tedavi edici özellikleri sizlere tanıtılmaya çalışıldı.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler