• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Lefkoşa 27 °C
  • Mağusa 22 °C
  • Girne 24 °C
  • Güzelyurt 26 °C
  • İskele 22 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

İşte cepten bedava konuşma yöntemleri...

İşte cepten bedava konuşma yöntemleri...

Akıllı telefonunuz var ise ve tarifenizde internet paketinizde bulunuyorsa veya WI-FI bağlantınız mevcut ise cep telefonunuzdan sesli ve hatta görüntülü konuşmanız için hiç bir engel yok demektir.

Fakat şunu da unutmayın ki sesli ve görüntülü konuşma uygulamaları data kullanacağı için limitli internet paketleriyle kullanmak yerine WI-FI ile kullanmanız çok daha mantıklı olur.

Gelelim en iyi sesli konuşma programı hangisi sorusuna. Buna aslında verilecek çok net bir cevap yok, çünkü sesli konuşma programları ya da uygulamaları cihazlara, o anki internet hızına ve şebeke durumuna göre farklı performans sergiliyorlar. Fakat aşağıdaki sesli konuşma programı listesi içerisinden seçeceğiniz herhangi bir tanesi çok rahat işinizi görecektir.

[images cols="five" lightbox="true"]

[image link="38746" image="38746"]

[image link="38745" image="38745"]

[image link="38744" image="38744"]

[image link="38743" image="38743"]

[image link="38742" image="38742"]

[/images]

NOT: Windows Phone, Nokia Symbian, Blackberry, Bada, Windows 7 ve Windows 8 işletim sistemleri için sesli konuşma ve görüntülü arama uygulamalarından herhangi birini indirmek için lütfen PC linkine tıklayınız.

SKYPE

Skype hem telefon hem tablet ve hatta laptop veya masaüstü bilgisayarınız ile kullanabileceğiniz en iyi sesli konuşma uygulamalarından birisi. Sadece bireysel olarak değil bir çok uluslararası firmanın yurt dışı telefon maliyetlerini düşürmek için en çok tercih ettikleri uygulamalar arasında bulunuyor.

Skype İndirme Linkleri;

Skype Android / Skype Iphone / Skype PC

HANGOUTS (Google Talk)

Google’ın Google Talk yerine hayata geçirdiği yeni hizmeti Hangouts mesajlaşma ve görüntülü konuşma dahil her ihtiyacınıza karşılık verebilecek durumda. Üstelik 10 kişiye kadar grup halinde görüntülü konuşma yapma şansınız da var.

Hangouts İndirme Linkleri;

Hangouts Android / Hangouts Iphone / Hangouts PC

VİBER

Viber Android ve IOS ortamında sesli konuşma için en çok tercih edilen uygulamalardan biri. Her ne kadar bazı kullanıcılar Viber’ı görüntülü chat için kullanabileceğini düşünse de Viber sadece sesli konuşma hizmeti sağlıyor. Eğer Viber ile görüntülü konuşmak isterseniz bilgisayarınızı kullanmanız gerek, çünkü Viber Desktop ile bilgisayarınızdan görüntülü konuşabilirsiniz.

İndirmek için;

Viber Android / Viber Iphone / Viber PC

TANGO

Tango sesli konuşma ve görüntülü chat için alternatif diğer bir uygulama. Ses ve görüntü kalitesi hiç fena değil, kurulumu ve kullanımı gayet kolay. Tango’yu telefonunuza veya tabletinize kurduktan sonra Tango kullanan arkadaşlarınızı otomatik buluyor ve listeliyor.

Tango linkleri;

Tango Android / Tango Iphone / Tango PC

LINE

Bu aralar pek popüler, reklamlarına sıkça rastlamışsınızdır. Line ile ücretsiz mesajlaşabilir, sesli arama yapabilir ve görüntülü konuşma gerçekleştirebilirsiniz. Eğer bir internet paketiniz veya bağlantınız var ise bunların tamamı ücretsiz. Başta Japonya olmak üzere Uzakdoğu’da en çok tercih edilen sesli konuşma ve görüntülü arama uygulamalarının başında geliyor.

Line linkleri;

Line Android / Line Iphone / Line PC

WE CHAT

Size sesli konuşma programı olarak son tavsiye edebileceğim uygulama We Chat. Toplam 300 milyondan fazla kullanıcısı bulunan uygulama bizim ülkede çok popüler olmasa da hizmetini reklamsız olarak sağlıyor. Eğer bağlantı hızınız yeterli ise We Chat ile HD kalitesinde görüntülü konuşma bile yapmanız mümkün;

We Chat linkleri;

We Chat Android / We Chat Iphone / We Chat PC

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler