• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Lefkoşa 20 °C
  • Mağusa 19 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • İskele 19 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Karpaz Gate Marina’da yılbaşı haftası

Karpaz Gate Marina’da yılbaşı haftası

Karpaz Gate Marina, Noel ve Yeni Yıl için hazırladığı özel bir etkinlikler dizisi ile konuklarına bu yıl da aile ve arkadaşlarıyla geçirecekleri unutulmaz ve farklı bir hafta yaşatmayı planlıyor.

5 Altın Çıpa ödüllü Karpaz Gate Marina’da 24 Aralık Perşembe gününden başlayıp 1 Ocak Cuma gününe kadar “Marinada Yılbaşı Haftası” adı verilen bir dizi özel etkinlikler yer alacak. Karpaz Gate Marina, hem Noel, hem de Yılbaşı için civardaki bir otelde konaklama dahil ve hariç olarak alternatif paketler oluşturdu.

“Marinada Yılbaşı Haftası” adı verilen etkinlikler 24 Aralık Perşembe akşamına denk gelen Noel arifesinde, Hemingway’s Resto-Bar’da özel şarap ya da rakı ile birlikte sunulacak olan spesiyal menü ve Noel müziği eşliğindeki Noel Yemeği ile başlayacak. 25 Aralık Cuma günü Noel öğle yemeği ile devam edecek olan kutlamalar çerçevesinde Özel Film Gösterimleri de gerçekleştirilecek. Michael Douglas’ın baş rolde oynadığı “Ant-Man” 26 Aralık Cumartesi, Tom Cruise’nin oynadığı “Mission Impossible 5” 29 Aralık Salı, Jason Statham ve Melissa McCarthy’nin başrollerini paylaştığı “Spy” filmi ise 30 Aralık Çarşamba günü Karpaz Gate Marina’nın özel sinema düzeninde gösterilecek.

Marina’da Yılbaşı Haftası, Hemingway’s Resto-Bar’da 31 Aralık’ta Yeni Yıl Yemeği ve Partisi ile devam ececek. Karpaz Gate Marina’nın misafirleri, Yankı Fasıl Grubu’nun canlı performansının yer alacağı Yeni Yıl Yemeği ve Partisi sayesinde, 2016’yı birinci sınıf bir eğlence ile karşılayacaklar.

2016’nın ilk kahvaltısı 1 Ocak’ta Hemingway’s Resto-Bar’ın muhteşem atmosferinde servis edilecek. Ryan Gosling ve Rachel McAdams’ın başrollerini paylaştığı “The Notebook” filminin Karpaz Gate Marina’da 2 Ocak’ta yapılacak gösterimi ile de yeni yıla romantik bir başlangıç yapılacak.

KARPAZ GATE (1)

Noel ve Yeni yıl için özel paketler

Karpaz Gate Marina, Noel ve Yeni Yıl için özel gecelere ev sahipliği yapacak. Hemingway’s Resto-Bar’da Noel Yemeği kişi başı 100 TL, her bir çocuk için ise 30 TL olarak ücretlendirilirken, Noel yemeğine katılmayacak misafirler için Hemingway’sin bar bölümüne giriş ise 25 TL olacak.

Muhteşem Yılbaşı yemeğinin fiyatı ise kişi başı 125 TL, her bir çocuk için de 40 TL olarak belirlenirken, Yılbaşı yemeğine katılmayıp Hemingway’sin bar bölümüne gelmek isteyen misafirler için giriş ücreti 30 TL olacak.

Karpaz Gate Marina’daki Noel ve Yılbaşı eğlencesine ek olarak civardaki bir otelde konaklamayı, aynı zamanda Marina ile otel arası transferleri de kapsayan özel paketler de hazırlandı. Konaklama dahil veya hariç olarak sunulan Karpaz Gate Marina’nın Noel ve Yeni Yıl paketleri ile ilgili ayrıntılar www.facebook.com/karpazgatemarina sayfasında sunuluyor. Ayrıca bilgi ve rezervasyonlar için 0533 833 78 78 veya 0533 825 39 90 numaralı telefonlar aranabilecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler