• BIST 12899.35
  • Altın 6740
  • Dolar 48.8475
  • Euro 56.1129
  • Lefkoşa 24 °C
  • Mağusa 24 °C
  • Girne 25 °C
  • Güzelyurt 20 °C
  • İskele 24 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Denktaş, TAM Parti’nin ekonomi programının anlatılacağı video serisine başladıklarını duyurdu

TAM Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş, partinin ekonomi programını anlatacağı video serisine başladıklarını belirtti.
Denktaş, TAM Parti’nin ekonomi programının anlatılacağı video serisine başladıklarını duyurdu

Toplumsal Adalet ve Mücadele Partisi (TAM Parti) Genel Başkanı Serdar Denktaş, bugünden itibaren haftada iki kez partinin ekonomi programının anlatılacağı bir video serisine başladıklarını duyurdu.

Denktaş yaptığı yazılı açıklamada, hayatı ucuzlatmanın yollarından kamu maliyesine, narenciyeden hayvancılığa kadar ele alınacak konuları, alanında uzman kişiler ve paydaşlarla bir araya gelerek hazırladıklarını ifade etti.

İlk iş olarak nüfus sayımı yapacaklarını belirten Denktaş, nüfus sayımına hazırlanırken, gerçek bir muhaceret affının hayata geçirilmesi gerektiğini kaydetti. Denktaş, “Kasaya para toplamak için değil. Cüzi bir rakamla, ülkemizde yaşamakta olan her ferdin, kendini kayıt altına aldırması hedefi ile hareket edilecektir. Ceza sisteminin de son bulması, bu yasa ile hayata geçirilecektir” dedi.

Nüfus sayımında yasaya rağmen, kişi kendini kayıt altına aldırmamışsa, yine saklanmışsa, sayım sonrasında kayıt dışı olduğunun tespit edilmesi halinde, hangi ülkeden geldiğine bakılmaksızın ailesi ile birlikte sınır dışı edileceğini belirten Denktaş, hedeflerinin, sayımın tüm sonuçlarının kamuoyunun bilgisine, şeffaf bir şekilde ve sürekli olarak aktarılması olduğunu ifade etti. Denktaş, her yurttaşın online bir ortamda bu bilgilere erişebileceğini dile getirdi.

Bir sonraki videoda, hayat pahalılığına yönelik atılacak adımları açıklayacağını kaydeden Denktaş, video serisinin amacını şöyle özetledi:

“Bu video serisindeki amaç; diğer partilerin yaptığı gibi, enkaz edebiyatından medet ummak değildir. Geleceğe yönelik planlarımızı anlatırken; geçmiş dönemin yolsuzluk ve usulsüzlükleri üzerinden siyasi jandarmalık yaparak boğulmak yerine, bu tür olayları yargıya havale ederek, her sorunla ilgili somut projelerimizi sizlere aktarmaktır.”

Hedeflerinin, her açıdan yaşanabilir bir KKTC’nin yolunu açmak olduğunu ifade eden Denktaş, “sistemsizlikten kurtulup, çağdaş bir sistem içerisinde” yaşanabileceğini belirtti. Denktaş, “Kim gelirse gelsin bir şey değişmez” ezberini bozmak istediklerini kaydetti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÖNE ÇIKANLAR
  • “INNER TALKS” Sergisi ART ROOMS’da Açıldı
  • Berlin'de bir ilki başardı: Sol Partili Elif Eralp kimdir?
  • Sağlıklı Bir Beslenme Çantasında Neler Olmalı?
  • Sıcakta ruh sağlığını korumak için yapılması gerekenler
  • 16. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali 27 Ağustos'ta başlıyor
  • Babutsa Festivali Mustafa Ceceli konseriyle tamamlandı
  • Kaybolan kedi, 10 yıl sonra evine geri döndü
  • Teoman, Kıbrıs’ta Müzikseverlere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
  • Alagadi Fest 2026’da iki günde iki dev sanatçı: Binler İrem Derici ve Melek Mosso ile çoştu
  • Kaygı azaltmaya yardımcı dört hobi
  • Süt dışında kemiklere yarayacak beş yiyecek
  • İsrail'de 2 bin 500 yıllık ilk kez bulunan Kıbrıs sikkesi
  • 2026 Dünya Kupası’nın sahibi İspanya!
  • İşitme kaybı geri döndürülemiyor: Kulaklarınızı nasıl koruyabilirsiniz?
  • Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası: Pas geçme uçuş emniyetinin gereğidir
  • Kıbrıs, dijital euro için pilot uygulamaya dahil edildi
  • 2026 Dünya Kupası’nda ilk finalist İspanya
  • Balıkçılık sektörünün mevcut durumu Laguna’da masaya yatırıldı
  • KAYAD: Lapta'daki cinsel taciz iddiasında mağdur çocuk sayısı yediye yükseldi
  • Bitter çikolata sağlıklı mı? Faydaları ve riskleri neler ve ne kadar tüketilmeli?
1/20