• BIST 15062.65
  • Altın 6875.66
  • Dolar 45.297
  • Euro 53.4767
  • Lefkoşa 20 °C
  • Mağusa 22 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 22 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Son yolculuğuna uğurlandı…

Uzun zamandır kanserle savaşan ve önceki gün yaşam savaşını kaybeden 48 yaşındaki Dervişe Tazeoğlu dün toprağa verildi…
Son yolculuğuna uğurlandı…
Uzun zamandır kanserle savaşan ve önceki gün yaşam savaşını kaybeden 48 yaşındaki Dervişe Tazeoğlu dün toprağa verildi…

Gamze BAYKUR

Uzun zamandır kanserle savaşan ve önceki gün tedavi gördüğü Mağusa Devlet Hastanesi’nde yaşam savaşını kaybeden Mağusa Polis Müdürü Ömer Tazeoğlu’nun 48 yaşındaki eşi Dervişe Tazeoğlu, dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Tazeoğlu’nu son yolculuğunda ailesi ve sevenleri yalnız bırakmazken, cenazeye Polis Genel Müdürü Pervin Güler, Polis Müdürleri ve vekilleri ile çok sayıda siyasi isimler ve polis mensubu da katıldı. Dervişe Tazeoğlu, Yeni Boğaziçi köy camisinde kılınan cenaze namazına müteakiben Yeni Boğaziçi köy mezarlığına defnedildi.

cenaze (1) cenaze (2) cenaze (3) cenaze (4) cenaze (5) cenaze (6) cenaze (7) cenaze (8) cenaze (9) cenaze (10) cenaze (11)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler