Emekli Albay Yılmaz Başkaya’nın “TMT ve Kıbrıs Türkü” isimli kitabı Galeri Kültür tarafından yayımlandı.
Belgelerin de yer aldığı 224 sayfalık kitapta, “TMT yapılanması ve işlevi ile dönemin Kıbrıs Türk toplumu mücadelesi” irdeleniyor.


Emekli Albay Yılmaz Başkaya’nın “TMT ve Kıbrıs Türkü” isimli kitabı Galeri Kültür tarafından yayımlandı.
Belgelerin de yer aldığı 224 sayfalık kitapta, “TMT yapılanması ve işlevi ile dönemin Kıbrıs Türk toplumu mücadelesi” irdeleniyor.
Sıla-4 Şarkılarıyla Erdinç Gündüz AnılacakLefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Kıbrıs Türk müziğinin öncü isimlerinden, efsanevi folk-rock grubu Sıla-4'ün kurucularından gazeteci ve yazar Erdinç Gündüz'ü, eserleriyle anacağı özel bir gece düzenliyor.
Otello Çoksesli Korosu, Floransa Uluslararası Koro Festivali’nde KKTC’yi temsil edecekKıbrıs Polifonik Korolar Derneği Otello Çoksesli Korosu 13. Florence International Choir & Orchestra Festival’e katılarak, KKTC’yi uluslararası platformda temsil edecek.
İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Uluslararası Samsun Halk Oyunları Festivali'nde ülkemizi temsil ediyorFestival boyunca sahne almaya devam edecek ekip, Kıbrıs Türk kültürünü uluslararası platformda tanıtırken izleyicilerden de büyük beğeni topluyor.
Kına ve çiftetelli gösterisi büyük beğeni topladı14. Larnakalılar Gecesi yoğun katılımla gerçekleşti
Beş bin yıllık problem: İyi karpuz nasıl seçilir
Gezegenlerin İsimleri: Dünya'nın Adı Neden Dünya'dır?
İşte Ortadoğu'da Savaşın yüzü
Vücuttaki B12 vitamini eksikliğinin 5 belirtisi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.