• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Lefkoşa 22 °C
  • Mağusa 21 °C
  • Girne 23 °C
  • Güzelyurt 24 °C
  • İskele 21 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Art& Design Store açıldı

Gürdağ Trading & Industry Ltd, yaşam alanlarına renk katacak 13 markayı bünyesinde bulunduran Art & Design Store mağazasını açtı.
Art& Design Store açıldı

Açılışını Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun’un yaptığı Art & Design Store, mağazasında tuğla, kaplama tuğla, kiremit, seramik, boya, yapı kimyasalları, mantolama, parke, armatür, banyo, küvet, duvar kaplama ürünlerini yer alıyor.

Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, açılışta yaptığı konuşmada Gürdağ ailesinin 1977 yılından başlayarak ekonomiye kattığı değere vurgu yaparken, bu tür yatırımların üreten ve kendi ayakları üzerinde duran bir KKTC yaratma adına katkı koyduğuna vurgu yaptı.

Gürdağ Trading & Industry Ltd Direktörü Mustafa Ersözlü de yaptığı konuşmada, temelleri 1977 yılında babası Hasan Ersözlü tarafından atılan Gürdağ Çakıl işletmeleri LTD’in bir devamı Gürdağ Trading & Industry Ltd. olarak hizmet ağını geliştirmenin heyecanını yaşadıklarını iade etti.

100 personeliyle, tuğla ve kaplama tuğla alanında ülkemizde lideri olan Gürdağ ailesi olarak, yeni bir yatırıma daha imza atmasının gurunu yaşadıklarını kaydeden Ersözlü, Gürdağ tuğla markası altında tam 21 farklı model tuğlayı son teknolojiyle ürettiklerine dikkat çekerek, “ Ailemizin en renkli ferdi olan Art & Design Store, Gürdağ ürünleri tanıtmak maksadıyla yola çıkarken Kalite, standart, iyi hizmet sağlayan birçok saygın firmamız olmasına karşın halen pazarda birtakım eksiklikler olduğunu gördük. Bu yola çıkmaya karar verdiğimizde bizim görüş ve prensiplerimizle uyumlu , firmalarla yelpazemizi genişletelim dedik ve çalışalım kararını verdik. İş yapabileceğimize inandığım ve karşılıklı olarak birbirimize güvenerek partner olabileceğimize firmalarla görüştük ,ziyaretler yaptık ve bayilikler aldık.Bu kuruluşlar sektöründe kendini kanıtlamış lider firmalar olmakla birlikte ülkemiz pazarının küçüklüğünden dolayı henüz bizim ülkemizde yeteri kadar tanınmayan ve bilinmeyen kuruluşlardır. Art & Design Store şimdilik kendi alanlarının en iyisi 13 markayı bir araya getirmiştir. Gürdağ ürünleriyle birlikte, alanında dünyanın en iyilerinden oluşan yüzlerce seçenekle yaşam alanlarımıza renk katacaktır. Yaşam kalitesinin artmasıyla ilgili, binalarımızda ısıtma, soğutma , nem ve ses yalıtımı konusundaki konfor ve fayda ön plana çıkmaktadır.Zaten yasal zorunluluk olarak da bir takım düzenlerin hazırlanmakta olduğunu biliyoruz.Biz bir adım önde olmak istedik.Sunmuş olduğumu markalar, günümüz dünyasında evlerimiz ve çalıştığımız mekanların tasarımında bize en iyi konfor ve faydayı sağlayacak ürünleri içermektedir. Yaşam alanlarımızı inşa ederken bizim size sunmuş olduğumuz bu ürünler size en iyi faydayı sağlayacak bilinçli, ekonomik ve ödediğiniz ücretin karşılığı olan en iyi faydayı sağlayacağınız ürünlerdir.” Şeklinde konuştu.

3-(2).jpg4-(1).jpg20160803_191525-(1).jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler