• BIST 8977
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • Lefkoşa 23 °C
  • Mağusa 23 °C
  • Girne 22 °C
  • Güzelyurt 24 °C
  • İskele 23 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Bülent Ersoy'un yatakta bastığı eşi kimdir? 2 kocası da...

Bülent Ersoy attığı her adımla olduğu kadar en çok evlilikleri ile olay yaratmıştı. Bülent Ersoy'un hayatına bir çok erkek girse de o 2 isme yıldırım nikahı basmıştı.
Bülent Ersoy'un yatakta bastığı eşi kimdir? 2 kocası da...

Bu isimlerden biri Cem Adler diğeri de Popstar yarışmasında tanıdığı Armağan Uzun olmuştu. Peki Bülent Ersoy'un boşadığı Armağan Uzun ve Cem Adler şimdi nerede ne yapıyorlar? Bülent Ersoy'un en uzun süre birlikte olduğu ilk sevgilisi Birol Gürkanlı kimdir? İşte 65 yaşındaki Bülent Ersoy ve eşleri ile sevgilileri hakkında bilinmeyenler;

Bülent Ersoy bir çok sevgili edinmiş olsa da sadece 2 isimle evlilik yaptı. Bunlardan biri Cem Adler isimli gençti. 1998 senesinde magazin dünyası Bülent Ersoy'un bu ilişkisi ile çalkalanmıştı. Cem Adler o zamanlar henüz 20 yaşında bir gençti ünlü sanatçıdan hayli küçüktü.

Eşini yatakta bir kadınla bastı
3 Nisan 1998'de, İzmirli Cem ile nikah masasına oturan Bülent Ersoy'un evliliği ihanet sebebiyle bitti. Bülent Ersoy, 'her şeyi affederim ama beni aldatan bir erkeği affetmem' dedi, Cem Adler'i 22 Haziran 1999'da tek celsede boşadı.Cem Adler Bülent Ersoy ile neden evlendiğini ve bu evliliğin bitişini şöyle anlattı;
"Bülent'in benim elimden tutacağını zannediyordum. Beni kız arkadaşımla bastı. Aynı gece Bülent Ersoy'la nikahlanmaya zorlandım. Çünkü bu durumdan ancak öyle kurtulabilirdim. Evlendikten sonra ise sürekli evden kaçıyordum. Bülent beni buluyordu."Cem Adler yıllar sonra bir kez daha medyanın gündemine geldiğinde yine evlenmişti. Hayli değişen Cem Adler üçüncü kez nikah masasına oturmuş ve evlenip İzmir'e yerleşmişti. Cem Adler bir kız babası ve halen İzmir'de ikamet ediyor.Bülenü Ersoy'un ikinci eşi Armağan Uzun : Armağan Uzun Popstar yarışmasına katılmış genç bir delikanlıydı. Bülent Ersoy ise programın jüri üyesiydi. Ersoy yakışıklı bulduğu Armağan Uzun'a orada abayı yakmış ve servetine ayaklarına serip bu İzmirli delikanlıyı evliliğe ikna etmişti.Takvimler 07.07.2007'i gösterdiğinde, Bülent Ersoy ve 24 yaşındaki sevgilisi Armağan Uzun ile dünya evine girmişti. Ondan mutlusu yoktu. Ama bu mutluluğu sadece 4 ay sürdü. Bülent Ersoy aldattığını öğrendiği Armağan Çağlayan'ı jet hızıyla boşadı.Armağan Uzun sevgilisi Duygu Uzun ile evlendi ve İzmir'e yerleşti. Bar ve kulüplerde şarkıcılık yaparak geçimini sağlayan Armağan Uzun yakında baba olmaya hazırlanıyor.Bülent Ersoy ona kancayı nasıl taktı: Armağan Uzun yıllar sonra Bülent Ersoy ile evliliğinin bilinmeyenlerini şöyle anlattı;
- “Bülent Ersoy ile yarışmada tanıştım. Benden hemen etkilendi. ‘Sana 10 puan verilmez mi’ diyerek ilk canlı performansımda bana 10 puan verdi.Daha sonra kim olduğunu bilmediği biri beni telefonla aradı, ‘Bülent Hanım senden elektrik alıyor. Sen ne düşünüyorsun’ diye sordu. O an çok şaşırdım. Ne diyeceğimi bilemedim. "Kabul etmezsin bitersin
- Bu kişi daha sonra yine aradı. ‘Bülent Hanım seninle birlikte olmak istiyor. İyi düşün kabul et.Etmezsen sen bilirsin. Yarışmadan diskalifiye olursun. Piyasadan silinirsin’ gibisinden bir şeyler söyledi. O gün telefonda kitlenip kaldım ama sonra görüşmeyi kabul ettim. Çünkü arkamda öyle bir güç olmasını istedim.

Çaresizlikten evlenme teklifini kabul ettim
-Bana albüm sözü verdi. Hemen evlenme teklif etti. 07.07.2007 tarihinde benimle evlenmezsen bu ilişki biter’ dedi. Bana müzik hayatımda gelecek vaat eden biri vardı karşımda.. Ya teklifini kabul edip iyi bir yere gelecek, ya da bu piyasadan silinecektim. Çaresizlikten evlenme teklifini kabul ettim ama daha sonra çok pişman oldum.”

Bülent Ersoy'un aşk karnesi hayli kabarık. 1980'li yıllarda Birol Gürkanlı ile birlikte olan Bülent Ersoy'un bu en uzun süreli ilişkisi oldu. 14 yıl süren ilişkisi nişanlılığın ötesine geçemedi. Çünkü Gürkanlı, zaten evliydi ve çocukları vardı.

Bülent Ersoy'un yasak aşkı Birol Gürkanlı, Almanya'da Andrea adında bir kadınla evliydi ve bu evliliğinden iki erkek çocuğu vardı. Bülent Ersoy için evliliğini sonlandıran Birol, oğlu Barış'ı da alarak Türkiye'ye döndü. Bülent, Barış'ın manevi annesi oldu ve Barış, 12 yaşına kadar Bülent Ersoy'a "anne" dedi.

Bülent Ersoy'un 2 eşi dışındaki bir diğer sevgilisi de erkek güzeli seçilen Hakan Alkoç oldu. Alkoç'u da Nazan Şoray elinden aldı. Bülenü Ersoy genç sevgili seçimi ile biliniyor. 2003 yılında da gündeme 18 yaşındaki Çağlar Mutaf ile geldi. Bu ilişki de jet hızıyla bitti. Bülent Ersoy'un son sevgilisi Berk Yılmaz başta şoförüydü. Kendisinden 28 yaş küçük olan sevgilisi ile ilişkisi hala sürüyor.Bülent Ersoy nereli kaç yaşında : Bülent Ersoy 9 Haziran 1952 doğumlu. Bülent Ersoy'un doğum yeri İstanbul olsa da aslen Bursalıdır. Soyadı da gerçek değildir. Asıl ismi Bülent Erkoç'tur.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler