• BIST 15062.65
  • Altın 6875.66
  • Dolar 45.297
  • Euro 53.4767
  • Lefkoşa 17 °C
  • Mağusa 19 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 16 °C
  • İskele 19 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Clash Royale güncellemesi dengeleri değiştirecek!

Android ve iPhone'un en popüler oyunu Clash Royale için büyük bir güncelleme geliyor.
Clash Royale güncellemesi dengeleri değiştirecek!

3 Mayıs’ta Clash Royale oyununda dengeler değişecek. Android ve iPhone platformlarının en çok oynanan ve yoğun bir rekabetin yaşandığı Clash Royale oyununda oyuncuları yakından etkileyecek bir gelişme var. Oyundaki dengelerle ilgili yapılacak güncelleme pek çok oyuncunun stratejilerini değiştirmesine yol açabilir.

OYUNDAKİ DENGELER DEĞİŞECEK!

Clash Royale’e yapılacak bu güncelleme ile Mortar, Bomb Tower, Cannon ve Elixir Collector birimlerinin dayanıklılığı azaltılacak. Ancak bunun yanında Royal Giant’ın menzili artırılacak! Bunun yanında Mirror (Ayna) ile ilgili önemli bir gelişme var. Ayna, tüm kartların bulunurluk derecesini Turnuva Kuralları seviyesinde yansıtacak. Maksimum seviye bir ayna maksimum seviye kartları yansıtacak.

Son olarak Clash Royale’in bu yeni güncellemesi ile Mini P.E.K.K.A. ve Valkyrie,i Ateştopu’nun geri itmesinden etkilenecekler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler