• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 18 °C
  • Güzelyurt 17 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 10 °C

Satanistler Netflix’e 50 milyon dolarlık dava açıyor

Netflix ve WarnerBros’un ortak yapımı olan The Chilling Adventures of Sabrina dizisine, satanist gruplar 50 milyon dolarlık dava açıyor.
Satanistler Netflix’e 50 milyon dolarlık dava açıyor

Satanist grupların dizinin içerisinde yer alan tanrı figürü nedeni böyle bir işe kalkıştıkları kayıtlara geçmiş durumda.

The Chilling Adventures of Sabrina’daki tanrı figürü için 50 milyon dolarlık dava açıyor

The Chilling Adventures of Sabrina dizisiyle ilgili yasal yollara başvuracaklarını belirten Satanik Tapınak kurucusu Lucien Graves, yapımcılara ayrıca dava açacaklarını da vurguladı. Dizide kullanılan tanrı figürünün Baphomet’e ait olduğunu belirterek, telif davası açacaklarını söyledi. Dizinin dava edilecek olması, yine başka bir Netflix yapımı olan Stranger Things’in de ayrı ayrı üç kere dava edilmesini de akıllara geri getirdi.

satan.jpeg

Başrollerinde Kiernan Shipka, Ross Lynch ve MirandaOtto’nun bulunduğu The Chilling Adventures of Sabrina’nın konusuna değinecek olursak, yarı cadı yarı insan olan Sabrina’nın başından geçenlere odaklanıyor. İzleyenlerin olumlu notlar verdiği dizi Sabrina’nın ailesinden kalan Gecenin Kilisesi ile gençlerin dünyası arasında yaşadığı maceralar anlatılıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler