• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • Lefkoşa 23 °C
  • Mağusa 20 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 23 °C
  • İskele 20 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Çocuklar, 18. Çocuk Şöleninde buluştu

İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun, bu yıl 18.’sini düzenlediği Çocuk Şöleni bu akşam (31 Mayıs) İskele Açık Hava Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi.
Çocuklar, 18. Çocuk Şöleninde buluştu

 Şölene; İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Meclis Üyeleri, Müdür Vekili, muhtarlar, okul müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

1 Haziran Dünya Çocuk Günü kutlamaları kapsamında bu yıl 18.’si düzenlenen Çocuk Şöleni; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Açılış konuşmasını İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun yaptığı gecede Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu da çocuklara seslendi.

 

SADIKOĞLU: BİR TOPLUMUN ÇOCUKLARI O ÜLKENİN MİRASÇILARIDIR

 

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu yaptığı konuşmada gelecekte topluma hizmet verecek olan çocukların 1 Haziran Dünya Çocuk günlerini kutladı, devamında ise şunlara yer verdi:  “Bir toplumun çocukları o ülkenin mirasçılarıdır. Tüm anne ve babaların en büyük gayesi Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi ve topluma faydalı bireyler olmalarıdır. Bizler de bunun bilinciyle çocuklarımız için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gelecekte bayrağı bizden teslim alarak belki bir avukat, bir doktor, bir siyasetci, belki de bir emekçi olarak topluma hizmet verecek olan çocuklarımızın bu vesileyle 1 Haziran Dünya Çocuklar gününü kutluyorum”

 

Başkan Sadıkoğlu konuşmasının sonunda ise geceyi organize eden İskele Belediyesi Halk dansları Topluluğuna ve katkılarından dolayı tüm okullara da teşekkür etti.

 

EROĞLU: BIRAKTIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ

 

18. Çocuk Şöleni’nde çocuklara seslenen Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bütün Ümidim Gençliktedir’ sözünü hatırlatarak, kendilerinin de Atatürk’ün izinden gittiklerini ifade etti. Gençlik Dairesi Müdürlüğü’ne kaldığı yerden devam ettiğini ve görevinin başında olduğunu hatırlatan Eroğlu, belediyeler, sivil toplum örgütleri ve okullarla işbirliği içerisinde olduklarını belirtti.

 

ÇOCUKLARIN GÖSTERİSİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

 

18. Çocuk Şöleni;  Şht. İlker Karter İlkokulu, İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı, Çayırova İlkokulu Okul Öncesi, Şht. Menteş Zorba İlkokulu, Yenierenköy İlkokulu, Ziyamet İlkokulu, Büyükkonuk İlkokulu, Pile Türk İlkokulu ve Kaplıca İlkokulu’nun yer aldığı gecede Türkiye’den Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu ile Eskişehir Çağfen Okulları’ndan çocuklar gösteriler sundu.  Gece; tüm grupların "Sevgi-Dostluk- Kardeşlik" adına halkı selamlaması ve okullara verilen katılım ödüllerinin ardından son buldu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler