• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Lefkoşa 19 °C
  • Mağusa 19 °C
  • Girne 20 °C
  • Güzelyurt 18 °C
  • İskele 19 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Emlak Sektörüne Küresel ERA Dopingi

Era H&B Real Estate için Renkli Açılış
Emlak Sektörüne Küresel ERA Dopingi

‘Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı’ felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kıbrıs’ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı.

ERA H&B Real Estate Kıbrıs’taki ilk şubesini Girne Karakum Yolu üzerindeki modern ofisinde görkemli bir etkinlikle hizmete açtı. KKTC Çevre ve Kültür Bakanı Kutlu Evren ,Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, ERA  Avrupa ve Türkiye Başkanları, Limasol Türk Kooperatif Bankası Ynt.Krl.Bşknı Hüseyin Kemaler ve ailesi, emlak ve inşaat sektörünün önde gelen isimleri ve iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği renkli açılış havai fişekler arasında pasta ve  kurdele kesimi ve kokteyl parti ile noktalandı.

00 - 2015 - ERA H&B Real Estate açılış 1

Konuşmalar

Dünyada ve Türkiye’de son yıllarda birçok başarıya imza atan, Kıbrıs’a sektörde 2001 yılından bu yana hizmet yürüten H&B Properties Direktörü Hüseyin  Sadeghi ve HKemaler Group Direktörü Çiğdem Kemaler ortaklığıyla adım atan  ERA H&B Real Estate açılışında konuşan Girne Belediye Başkanı Nidai  Güngördü, genelde ülkeyi özelde Girne’yi küresel bir emlak satış markası ile tanıştıran Çiğdem ve Hüseyin çiftine başarı diledi. Güngördü ERA sayesinde  emlak sektörünün itibar kazanırken Girne’nin de adını dünyaya duyuracağına  vurgu yaparak konuşmasını tamamladı. Başkan Güngördü’nün ardından söz  alan ERA Avrupa Başkanı Francois Gagnon ERA olarak Kıbrıs’ta olmaktan,  sektörde uzun yıllar başarılı hizmetler veren H&B Real Estate direktörleri  Sadeghi ve Kemaler çifti ile işbirliği yapmaktan mutlu olduklarını kaydetti.

Era  Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu Kıbrıs halkının, dünyada 3000’i  aşkın ofisi, 38.000 binden fazla ofis sahibi ve gayrimenkul danışmanı ile 35 ülkede hizmet yürüten global gayrımenkul markası ERA’nın başarıyla geliştirdiği ürün ve hizmetlerle 14 yıllık tecrübeyle yerli ve yabancı müşterilere hizmet veren H&B Properties aracılığıyla tanışacağını belirterek işbirliğinden duydukları mutluluğa vurgu yaptı.

00 - 2015 - ERA H&B Real Estate açılış 3

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan Kıbrıs’ta maksimum verimlilikte keyifli bir işbirliği yürüteceklerini ifade ederek Çiğdem Kemaler ve Hüseyin Sadeghi çiftini kutladı. Son sözü alan ERA H&B Real Estate Direktörü Hüseyin Sadeghi emlak ve iş dünyasında çığır açaçacak bir yatırımı gerçekleştirmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek ERA yetkilileri ve açılışa katılan destek veren herkese eşi ve ailesi adına teşekkür etti. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Nidai Güngördü, ERA Avrupa Başkanı  Francois Gagnon, ERA Türkiye Ynt.Krl.Bşk Can Ekşioğlu ERA Türkiye

Koordinatörü Mustafa Baygana, ERA H&B Real Estate adına anı plaketleri  takdim edildi. Birlikte kurdele kesimi ve ofisin gezilmesi ve kokteyl parti ile açılış  noktalandı. Lha

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler